U bent hier: Home / Luister naar journalist Micha Kat

Luister naar journalist Micha Kat

by J.L. de Kreek — last modified 17-08-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Journalist Micha Kat van Klokkenluideronline.nl zit al meer dan een jaar in een cel in Ierland wachtend op zijn uitlevering aan Nederland. Micha Kat is nu juist zo’n journalist waar af en toe naar moet worden geluisterd. Gewoon als 'guilty pleasure’. Journalist Micha Kat vertelt hele verhalen over de strijd van ‘the Deep State’ tegen hem persoonlijk. Hij zou dingen gezegd hebben waarvan het de vraag is of het echt allemaal zo gegaan is als de Telegraaf beweert. Micha Kat is uitvinder van de Guerilla Journalistiek. Een vorm van journalistiek waarbij de confrontatie niet wordt geschuwd. Het werk van journalist Micha Kat is in ieder geval een vorm van entertainment.

Of alles wat journalist Micha Kat stelt en beweert echt de waarheid is boeit  niet. Journalist Chris Klomp bijvoorbeeld maakt het feitelijk nog veel bonter dan journalist Micha Kat. De NOS en de Telegraaf maken het helemaal bont. De Telegraaf is als sinds 1922 bekend met de agenda van het wereldhuis van de familie Rothschild voor oppermacht ‘pour la famille’ en de bijpassende Endlösung van het Jodenvraagstuk. De authentieke documenten die dit bewijzen staan al een aantal jaar gepubliceerd op www.holocaustles.nl. En de gehele journalistiek is op de feiten gewezen bij en tijdens de behandeling van het hoger beroep in de strafzaak tegen Geert Wilders. Wat journalist Micha Kat niet vertelt is dat journalist Theodor Herzl de grote initiator is van de Holocaust.

 

De door journalisten geïnitieerde jacht op journalist Micha Kat heeft vanzelfsprekend alles te maken met zijn Joodse achtergrond, en het eenvoudige feit dat de vaderlandse pers als sinds 1895 in het kamp van de Nazi’s zit. Micha Kat zit door zijn eigen schuld in de cel in Ierland. Als hij zoals de Ierse rechter hem had verzocht zijn vrije meningsuiting beperkte kon hij de rechtszaak in verband met zijn uitlevering in vrijheid in Ierland afwachten. Alleen journalist Micha Kat kan zijn mond niet houden. Bovendien is journalist Micha Kat niet te helpen. Ook in verband met de Red Pil Journal Show niet. Al die gasten van RJP die nu in de bak zitten of hebben gezeten hadden doelen kunnen halen als ze geen complotdenkers waren geweest. Tegenwoordig is journalist Micha Kat te beluisteren op de site van het Rob Scholten Museum.

 

Meeste podcasts beginnen met Micha Kat die aan te telefoon vraagt of ie aan staat waarna kennelijk Rob Scholten schor wat terug zegt, en dan gaat journalist Micha Kat los. In de cel in Ierland wordt journalist Micha Kat ruim voorzien van kranten, hij heeft zelfs abonnementen. En hij kan het nieuws nauwgezet volgen want hij ontvangt in detentie welhaast alle mediakanalen. Daardoor legt hij haarscherp verbanden die bij elkaar genomen een goed verhaal zijn met zo hier en daar uitstapjes in het geloof gelardeerd met pakkende citaten uit de Bijbel. Het doet er niet toe of wat journalist Micha Kat zegt de waarheid is. Bij de journalisten Chris Klomp, Wierd Duk en Saskia Belleman doet het er ook niet toe en toch mogen zij wel in vrijheid met journalistiek hun brood verdienen.
Share |

Permalinks