U bent hier: Home / Mainstream journalistiek met terroristisch oogmerk

Mainstream journalistiek met terroristisch oogmerk

by J.L. de Kreek — last modified 05-10-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Afgelopen zondag 3 oktober 2021 met de demonstratie in Amsterdam tegen de QR-samenleving en het vaccinatie fascisme was weer eens goed te zien hoe diepgeworteld de haat is in Nederland tegen personen die niet de mening delen van mainstream journalisten. Op de diverse platforms van de mainstream journalistiek en media is te lezen dat de demonstranten het probleem en gestoord of gevaarlijk zijn. De waarheid is dat er geen objectief bewijs bestaat van het bestaan van Sars-cov-2; en dat er geen objectief bewijs bestaat van causaal verband tussen het virus en Covid19; en dat de bevolking leefomstandigheden wordt opgelegd waaronder onthouding van toegang tot geneesmiddelen waardoor afgelopen jaar 18.000 mensen meer zijn overleden aan de griep dan normaal. Dat kwalificeert als massamoord.

De journalistiek in Nederland is volledig op de hand van de beweging die zit achter de Coronacrisis en de Holocaust. Zelfs de zogenaamd alternatieve journalistiek schurkt tegen deze beweging aan omdat het een platform biedt aan Thierry Baudet en zijn vriendjes. Blckbxnews en Café Weltschmerz en de rest van de zich alternatief of onafhankelijk wanende journalisten zijn er niet mee bekend dat Thierry Baudet als historicus iedereen bewust relevante informatie onthoudt waaruit blijkt dat Thierry Baudet prominent deelneemt aan de beweging die de Holocaust en de Coronacrisis heeft bewerkstelligd. Viruswaarheid is daarmee wel bekend. En zwijgt crimineel. Nederland lijdt aan domheid omdat Thierry Baudet, Wierd Duk en ook anderen historici iedereen opzettelijk het zicht ontnemen op de authentieke brondocumenten die objectief bewijzen dat journalisten met Zionistische ambities doelbewust de Holocaust hebben bewerkstelligd en in 1897 de oprichters zijn van de beweging die anno 2021 achter de Coronacrisis zit.

Het is allemaal niet moeilijk te zien of te begrijpen. De informatie die extra is bovenop wat iedereen krijgt onderwezen en waarop niemand ingaat staat al jaren gepubliceerd op de website www.holocaustles.nl. Bewust genegeerd door journalist Saskia Belleman van de Telegraaf omdat de authentieke gegevens op die website objectief bewijzen dat de Telegraaf al in 1922 in bezit was van de opschrift gestelde voornemens van de Zionisten voor uitvoering van de Endlösung en de Holocaust. De bewuste documenten met objectief bewijs van de schuld van de Zionisten aan de Holocaust zijn lovend gerecenseerd door de Telegraaf alsof het een roman betrof met een ‘happy end’ voor de Joden in het bijzonder en de mensheid in het algemeen. Niks van dat alles. Leugenpers is ‘core business’ van de mainstream journalistiek en media. Bewust nepnieuws en desinformatie in het belang van de statelijk acterende beweging die is opgericht te Basel 1897 door de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen voor een Syndicaat van industriëlen en 'on the fly' het gehele Joodse volk uit te roeien.

Share |

Permalinks