U bent hier: Home / Marion Koopmans en het strafrecht

Marion Koopmans en het strafrecht

by J.L. de Kreek — last modified 01-12-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het is niet voorstelbaar dat virologe Marion Koopmans zich niet bewust is dat internationale misdrijven strafbare feiten zijn. De Coronacrisis is uitgebreid voorbereid door de vaccinatielobby. Professioneel begeleid door journalistiek, media en antropologen die zijn gespecialiseerd in Deep Democracy en veranderingsmanagement. Vanaf het begin van de Coronacrisis is bekend dat chloroquine of hydroxychloroquine en zink doeltreffend zijn voor bestrijding van de pandemie van het virus. Uit de documenten in verband met EVENT 201 blijkt evident dat de deelnemers aan the World Economic Forum bekend waren met het positieve effect van chloroquine bij virussen die soortgelijk zijn aan Sars-cov-2.

Het werk van Marion Koopmans is ook een terroristisch misdrijf. Het voldoet aan alle bestanddelen die het strafrecht aan dat oordeel stelt. Er is geen aspect in het werk van Marion Koopmans wat niet bedrieglijk is. Een vorm van bedrog die gemeengoed is in haar kringen. Het bedrog wat wordt gepleegd in verband met Sars-cov-2 wordt ook gepleegd in verband met AIDS. De nomenclatuur verraadt daarvan reeds iets. Namelijk de “s” waarmee het woord “syndroom” wordt aangeduid. Marion Koopmans bewijst in haar wetenschappelijke publicaties dat haar adviezen aan het Kabinet en Parlement zijn gebaseerd op synthetisch RNA omdat er geen biologische bron voorhanden is.
><br>Binnenkort reist virologe Marion Koopmans af naar China om te onderzoeken waar het virus vandaan komt. Het heeft er alle schijn van dat Sars-cov-2 vooralsnog alleen bestaat in computermodellen. Er is geen laboratorium op aarde wat het zuivere Sars-cov-2 virus bezit. Nog geen enkele keer is aangetoond dat Sars-cov-2 voldoet aan de Gouden Standaard. Marion Koopmans stelt en beweert dat de PCR-test de gouden standaard is. Dat zuigt ze uit haar duim. Misschien is techniek dan toch niet iets voor meisjes omdat aan het procédé van de PCR-test eenvoudig te zien is dat het niet in staat is de aanwezigheid van virussen te bewijzen. De PCR-test vindt een deel van RNA wat van het met de computer voorspelde Sars-cov2 kan zijn.
><br>Dat is niet alles. Er is altijd meer. Het is altijd erger. Marion Koopmans en de rest van het OMT en RIVM houdt ook iedereen af van de geneesmiddelen die welhaast 100% kans geven op veilig herstel binnen vijf dage zonder bijwerkingen van covid19-klachten, tegen de kosten van 15 EURO per patiënt per kuur. Meer dan een kuur zal niet nodig zijn. De vaccinaties zijn helemaal niet noodzakelijk en zelfs risicovol en kostbaar. Er bestaan tabletten die oraal worden gebruikt die door de huisarts in de eerste lijn bij de eerste klachten verstrekt dienen te worden om de pandemie van het virus snel, veilig en bovendien goedkoop te bestrijden. De meningen van Marion Koopmans zijn geen feiten. Marion Koopmans ontwricht met haar werk Nederland, de wereld en Europa. Ze haalt bewust het fundament onder de samenleving vandaan. De vrouw is ten enenmale ongeschikt voor de verantwoordelijkheden die bij haar werk passen.

Share |

Permalinks