U bent hier: Home / Mark Rutte én Thierry Baudet zijn fout

Mark Rutte én Thierry Baudet zijn fout

by J.L. de Kreek — last modified 24-05-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Mark Rutte én Thierry Baudet zijn fout omdat zij in hun hoedanigheid van historici niet onderwijzen dat de Zionistische organisaties van hun vrienden de grote initiators zijn van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. De aanslag op de MH17 is meest waarschijnlijk bewerkstelligd door de Beweging van Herzl, althans het redelijk vermoeden bestaat. Het Openbaar Ministerie kan dit niet onderzoeken omdat het Openbaar Ministerie door deelnemers aan de Beweging van Herzl met terrorisme wordt bedreigd om de brondocumenten van de agenda van het internationaal terrorisme niet aan gedegen inspectie te onderwerpen.

Deze brondocumenten staan sinds jaar en dag in de boekenkasten van de faculteiten geschiedenis die Nederland rijk is. De beleidsdocumenten van de Beweging van Herzl houden onder andere een volgende Holocaust in en opdeling van Europa in zones en separatie van alle minderheden en oppermacht voor het wereldhuis van de familie Rothschild. De aanslagen in de VS 1 september 2001 en de actuele gewapende conflicten zijn de voortgezette strijd van de Beweging van Herzl voor absolutistisch wereldheerschappij voor de aristocratische familie Rothschild. Die deze strijd reeds sinds het Heilige Romeinse Rijk voert om als Vorst over de Joden te regeren.

Mark Rutte en Thierry Baudet zijn de daders van de aanslag op de MH17 opzettelijk behulpzaam en verschaffen inlichtingen die de misdadige werkelijkheid verdoezelen. Deze geschiedkundigen hadden moeten kunnen weten dat de Zionisten en hun partners in de journalistiek en media de kwartiermakers zijn van Hitler en de gaskamers. En dat zij na de oorlog ongeremde onzin verkopen over hun betrokkenheid en de schuld van de Duitsers aan de Jodenvervolging van 1940-1945. En dat zij hun strijd ouderwets voorzetten en oorlog met Rusland zoeken. Alles isdoor de Beweging van Herzl en vrienden in de media georkestreerd. De ideeën, de lobby, de financiën, het management is allemaal onder controle van de statelijk acterende Beweging van Herzl. De regie in verband met WOII en de vorige Holocaust was in handen van de Zionisten, waaronder tevens begrepen de helden van Geert Wilders.

Share |

Permalinks