U bent hier: Home / Mark Rutte wordt bedrogen

Mark Rutte wordt bedrogen

by J.L. de Kreek — last modified 21-02-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Waarom draagt niemand er aan bij minister-president Mark Rutte bewust te maken van het feit dat hij wordt bedrogen in verband met het nieuwe Coronavirus. Zelfs zijn vriend en journalist Jort Kelder niet. Het is redelijk te veronderstellen dat Mark Rutte geen lockdown of avondklok had gehandhaafd indien hij bekend was geweest met de feiten. Het is te kort door de bocht het Kabinet en het Parlement de schuld te geven van de Coronacrisis. Zij worden geacht adviezen op te volgen van deskundigen die daarvoor zijn aangesteld. Het zijn deze deskundigen, de zogenaamde experts die over de schreef gaan. En big time ook.

Het is ietsiepietsie een tegenvaller in de sociale media berichten te lezen van personen rond Viruswaarheid die de boventoon voeren in het debat, en op Twitter serieus de vraag stellen wanneer "het tijd voor een gewelddadige revolutie". De Wereld der Wappies is vergeven van de kortzichtige heethoofden met gebrekkig technisch en staathuishoudkundig inzicht en academische veronderstellingen zonder grondslag. Het virus Sars-cov-2 is synthetisch. Dat wordt objectief bewezen door Marion Koopmans zelf. Het mRNA-vaccin is een experiment. Mensen moeten twee, drie of vier vaccins nemen. En er komen meer virussen. Dus meer vaccins. Terwijl er goed werkende veilige en goedkope geneesmiddelen voorhanden zijn waarmee iedereen binnen een paar dagen geneest van de klachten van het synthetische Coronavirus, zonder dat aanvullende maatregelen noodzakelijk zijn.

Dat de journalistiek in de breedte deze feiten niet opdist komt omdat de mainstream journalistiek en media al sinds 1895 diepgaand zijn betrokken bij de beweging die achter de hele scam zit. Er is een site in Nederland die door iedereen wordt genegeerd omdat daarop de authentieke brondocumenten staan gepubliceerd die objectief bewijzen dat in Basel 1897 door journalisten een statelijk acterende beweging is opgericht met het oorlogsdoel oppermacht te vestigen voor een bepaald syndicaat en on thje fly het gehele Joodse volk uit te roeien. De feiten die objectief de NWO bewijzen staan op holocaustles.nl. Bewuste beweging is nog altijd actief, jaagt ouderwets op Joden, en is effectief de grote winnaar van de Tweede Wereldoorlog. Adolf Hitler was de uitvoerende macht van deze beweging waarvan de oprichter de held is van Geert Wilders, Theirry Baudet en Adolf Eichmann.

Share |

Permalinks