U bent hier: Home / Mark Rutte zal worden gemist

Mark Rutte zal worden gemist

by J.L. de Kreek — last modified 24-06-2024 03:00
Opgeslagen onder:

Mark Rutte zal worden gemist. Zijn vertrek naar de NATO, het sluiten van het Torentje wegens de Binnenhofrenovatie en Geert Wilders die zijn momentje pakt, staan symbool voor de afbraak van Nederland. Mark Rutte is historicus. Hij zou ermee bekend kunnen zijn dat de helden van Geert Wilders de grote initiators zijn van de Holocaust. Dat belooft niet veel goeds. De Grote Roze Olifant in de Kamer wordt niet gezien door Mark Rutte. Al zou hij willen. Dit komt door zijn holocausteducatie. Mark Rutte veronderstelt als meeste mensen dat Adolf Hitler de grote boeman was die de Joden vergaste op Holocaust. Dat hij dit deed als uitvoerende macht van ‘the World Zionist Organisation’ is waarschijnlijk niet bekend bij Mark Rutte.

Dat Mark Rutte naar de NATO gaat wordt hem gegund. De beste baan om te hebben na het jarenlange minister-presidentschap van Mark Rutte. Oranje Boven. Des al niet te min is het zuur, met name voor de Joden, dat het regiem in Oekraïne zoveel steun krijgt van de internationale gemeenschap. Dat is een vergissing. Ook van de NATO. Rusland is niet het probleem. Poetin is niet de oorzaak. En Chinezen zijn geweldig. Wat die allemaal kunnen en doen is ongelofelijk. De issue is die Grote Roze Olifant. Dat is dezelfde Grote Roze Olifant als die de Torens van de Twin Towers heeft laten instorten en de Holocaust heeft bewerkstelligd. 9/11 is net als de Holocaust een ritueel van de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders op weg naar aristocratisch oppermacht voor de kwaadwillende elite die ook zit achter de coronacrisis.

Onder de feiten waarmee Mark Rutte zeer waarschijnlijk onbekend is bevinden zich ook de documenten die objectief bewijzen dat Geert Wilders in persoonlijke hoedanigheid verantwoordelijk is voor de aanslag te Afghanistan 18 april 2008 waarbij de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS zijn gesneuveld. Dat de Blonde Geit ondanks diverse inspanningen alle middelen rechtens daarvoor nog niet strafrechtelijk is vervolgd hangt naar alle waarschijnlijkheid samen met terrorisme gerelateerde bedreigingen en bedrog van de organisatie van de helden van Geert Wilders aan het adres van autoriteiten om de betrokken Chief Legal Officier van Jihad Legal in de desbetreffende dossiers niet ontvankelijk te verklaren.

Nu Mark Rutte naar de NATO gaat en de NATO ontegenzeggelijk belang heeft bij strafvervolging van de Blonde Geit wegens zijn schuld aan de aanslag 18 april 2008 te Afghanistan waarbij NATO-militairen zijn gesneuveld en zwaargewond geraakt, en aan terreurdreigingen in het algemeen, en Mark Rutte de Nederlandse taal machtig is, is zijn overstap naar de trans-Atlantische geopolitiek ‘the Windows of Opportunity’ om de Blonde Geit bij wijze van Jihad Legal definitief de mond te snoeren. Het strafrecht behandelt gewapende conflicten als oorlog. De Nederlandse Kroon en het gehele Joodse volk zijn voorkeursdoelwit van de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders die statelijk acterend en gewapenderhand en anderszins strijdt om oorlogsdoelen te realiseren, en die tevens zit achter de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, 9/11, de Coronacrisis, en als bijvangst op grote schaal kinderen misbruikt ten titel van Jeugdhulp.

Share |

Permalinks