U bent hier: Home / Massamoord en kindermisbruik

Massamoord en kindermisbruik

by J.L. de Kreek — last modified 31-07-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het Nederlands bestuur blinkt uit in massamoord en kindermisbruik. En het kan niemand wat schelen. Ook journalist Chris Klomp niet van het Algemeen Dagblad. In Nederland zijn afgelopen maanden meer dan 10-duizend burgers vermoord door de Coronamaatregelen. Niemand hoeft te sterven aan Covid19 want er bestaan gewoon goedkope, goede, veilige en snelwerkende medicijnen tegen deze ziekte door Sars-cov-19. Die medicijnen mogen niet worden gebruikt van het Nederlandse bestuur. De bestuurders die deze massamoord bewerkstelligen zijn ook verantwoordelijk voor mensenhandel en kindermisbruik.

In Nederland worden kinderen geroofd door ambtenaren. Vervolgens worden deze kinderen mishandeld en misbruikt. Dit wordt eufemistisch kinderbescherming genoemd. Er wordt al heel lang steen en been geklaagd over de brisante misdaden van de Nederlandse Kinderbescherming. De misdrijven van de Kinderbescherming zijn uitgebreid gedocumenteerd. Het boeit niemand ene moer. Sterker: er zijn grote groepen zogenaamde professionals die met liefde en geduld goed geld verdienen aan deze vorm van internationale misdrijven.

Het Nederlands bestuur maakt zich niet alleen in Nederland schuldig aan ernstige misdrijven. Sinds Balkenende I zijn de Nederlandse bestuurders actief in Moslimlanden om mensen daar het leven onmogelijk te maken. Staatshoofden en regeringsleiders van bevriende Naties worden zonder pardoen met consent van het Nederlandse bestuur vermoord. En de helden van Geert Wilders zijn de grote initiators van Hitler en de gaskamers. Toen de Joden met bosjes tegelijk werden gedeporteerd en op de trein gezet deed niemand iets. Iedereen was na de oorlog zo verbaast dat er zes miljoen Joden waren vergast. De patronen herhalen zich. Zoals elke antropoloog kan voorspellen.

Share |