U bent hier: Home / Massamoord in Nederland

Massamoord in Nederland

by J.L. de Kreek — last modified 17-11-2022 03:00
Opgeslagen onder:

De actuele oversterfte in Nederland die reeds geruime tijd duurt en wegens privacy niet wordt onderzocht is het gevolg van massamoord door coronamaatregelen althans vaccins. Deze maatregelen en de mRNA-vaccins zijn de enige grootheden die zijn veranderd sinds 2020. En de olifant in de kamer. Er bestaat geen enkel bewijs van het bestaan van het authentieke virus Sars-cov-2. Het is een computervirus. Net als alle andere computervirussen gefaciliteerd door Bill Gates. Het vaccinatieprogramma is misschien wel de grootste misdaad in de 21ste eeuw. Te vergelijken met de Holocaust. Ook omdat de beweging die erachter zit dezelfde is.

In de massamedia en op de sites van kranten en tijdschriften lezen mensen teksten die zijn geschreven door journalisten althans die zijn geaccordeerd door een redactie. Ook de NOS heeft een redactie. En de meesten journalisten en redacties baseren zich op het ANP. Gewoon even logisch nadenken. En de feiten erbij pakken. Doen meeste mensen niet. Ook omdat meeste mensen niet goed weten waar ze de documenten kunnen vinden die dan zouden bewijzen dat de Coronamaatregelen en de vaccinaties niet de oorzaak zijn van de oversterfte. Die documenten zijn er niet.
><br>De documenten die door de bewindslieden en Kamerleden worden gebruikt als bewijs van het bestaan van Sars-cov-2 en causaal verband met Covid19 bewijzen juist de afwezigheid van bewijs. Op aangiftecovid19.nl staan documenten die in het algemeen door journalisten en hun media en bestuurders en de WEF en Bill Gates worden gezien als bewijs van Sars-cov-2 en dat dit de oorzaak is van Covid19. Die documenten bewijzen dat deze personen zich beroepen op wetenschappelijke publicaties die juist objectief bewijzen dat op grond daarvan ongegrond en ongefundeerd beroep wordt gedaan op een pandemie. Er is geen pandemie van een nieuw virus. Wat men daarover bij het WEF ook vindt is voor iedereen bij het WEF kenbare onzin.
><br>De vaccins zijn onnodig en gevaarlijk. Het slaat helemaal nergens op om gentherapie in te zetten als nieuw middel tegen een pandemie van een nieuw virus wat louter middels de zogenaamde PCR-test is gedetecteerd of geïdentificeerd. De PRC-test is nooit gevalideerd aan de hand van het authentieke Sars-cov-2 zoals dat in biologische vorm zou zijn ontstaan in Wuhan. De mRNA vaccins bewerkstelligen dat personen letterlijk de spike proteïnen produceren die kenmerkend zijn voor Sards-cov-2. De productie van dat lichaamsvreemde eiwit door de eigen lichaamscellen levert een reactie van het immuunsysteem. Dat is kenmerkend voor een auto-immuunziekte. Het eigen immuunsysteem wat door de eigen lichaamscellen geproduceerde eiwitten aanvalt.
><br>Dat werkelijk helemaal niemand op de rem trapt en de medisch wetenschappelijke specialisten die hiervoor verantwoordelijk zijn niet alle middelen rechtens van de straat haalt is een schande. Het Openbaar Ministerie is 30 maart 2020 reeds schriftelijk uitgebreid geïnformeerd met een toen reeds ter zake doende aangifte in verband met terrorisme en massamoord door coronamaatregelen. De aangifte is 2.500 pagina’s dik geworden. Het enige wat het OM van zich heeft laten weten is een ontvangstbevestiging. De grootste massamoord in Nederland sinds de Tweede Wereldoorlog en journalist Chris Klomp maakt zich druk over wat koekwaus Gideon van Meijeren al dan niet heeft georeerd.

Share |

Permalinks