U bent hier: Home / Massamoorden der journalisten

Massamoorden der journalisten

by J.L. de Kreek — last modified 01-01-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Zowel de actuele genocide door Coronamaatregelen als de Holocaust zijn door journalisten bewerkstelligde massamoorden. Het zaadje voor de Holocaust is gepland te Parijs juni 1895 in het hoofd van journalist Theodor Herzl. Symbiotisch samenwerkend met het Vaticaan, het Wereldhuis van de familie Rothschild en hun antisemitische vriende­n en bondgenoten heeft hij tussen dat jaar en 1904 de basis gelegd voor de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust en de crisis van vandaag. Journalisten de feiten voorhouden leidt tot een antisemitische reactie van de journalistiek en media.

Sommige mensen denken dat de Joden de media in bezit hebben. Dit is verkeerd gedacht. De mediagiganten zijn Zionistisch geïnspireerd. Dat staat haaks op Jodendom. Jodendom is juist antizionistisch. Zionisme is juist antisemitisch. Joden zijn personen die de Drie Eden handhaven. Zionisten strijden juist tegen handhaving van de Drie Eden. De Zionisten zijn leden van een antisemitische beweging van niet-Joden die de Joodse identiteit hebben gestolen. Zionisten zijn letterlijk als Joden gecamoufleerde antisemieten. Op het oog zien leken het verschil niet. Ze lijken allemaal op Joden. En niemand is bekend dat Joden juist antizionistisch zijn want dit maakt geen onderdeel uit van het basisonderwijs.

Iedereen krijgt middels de propaganda van journalisten voorgekauwd dat antizionisme hetzelfde is als antisemitisme. Terwijl de Zionisten de grote gangmakers zijn van de Holocaust. De Holocaust en de Tweede Wereldoorlog is het werk van de Zionisten. De Joden zijn door de Zionisten persoonlijk vergast en verbrand. Na de oorlog is geveinsd dat de Sonderkommando's met een veldfunctie zijn gedwongen terwijl daarvan niks kan blijken uit hun verklaringen op YouTube. Bovendien bewijzen de archieven der Zionisten objectief dat de hele Holocaust een grote kongsi is van de Zionisten tegen de Joden. De Zionistische leider van journalist Ze’ev Jabotinsky wiens militie al in 1933 bivakkeerde op de locatie waar later het kamp Auschwitz verrees verklaarde zelf bij en tijdens zijn preken in Engeland voor de oorlog dat de Zionisten geen Joden zijn en dat het tijdperk der Joden voorbij is.

Iedereen wordt sinds de Dreyfusaffaire in Frankrijk rond 1900 extreem zwaar bedrogen door de generaties journalisten die sindsdien in de voetsporen zijn getreden van top-journalist Theodor Herzl en zijn grote schare aan antisemitische volgers in de media. Het is allemaal zeer goed te zien aan de ‘way back functie’ die internet nu eenmaal biedt. Iedereen werkt thuis tegenwoordig. Van uit huis via internet onderzoek doen naar de geschiedenis van de Holocaust is zoveel makkelijker omdat welhaast simultaan duizenden terrabites aan historische data kan worden onderzocht uit databases van over de hele wereld. Dit leert dat de Telegraaf al sinds 1922 gretig en met graagte deelneemt aan de strijd van de Zionisten tegen assimilatie van de Joden, en dat de media in het algemeen geen kans ongemoeid laten de Joden te benadelen en de waarheid onrecht aan te doen.

Nu met de Coronacrisis zijn journalisten weer de stakeholders van de massamoord. De grote leider Klaus Schwab, de man achter the Great Reset, verklaart het zelf. Journalistiek is het domein van propagandisten van de beweging die strijdt met het oorlogsdoel aristocratisch oppermacht te vestigen voor de industriëlen die Adolf Hitler hebben gesponsord en achter de Great Reset zitten. De Holocaust en de Coronacrisis zijn niet mogelijk zonder de diepgaande betrokkenheid van welhaast het gehele arsenaal aan journalisten en mediabedrijven. Industriëlen, journalisten, corrupte ambtenaren en hun media zijn de personen die volgens het plan van Theodor Herzl uit 1897 de wereld vergasten op de ene na de andere massamoord ten einde de mensheid te onderwerpen aan het gezag van de stakeholders van the Great Reset en de Holocaust.

Share |

Permalinks