U bent hier: Home / Maurice de Hond misleidt met statistieken

Maurice de Hond misleidt met statistieken

by J.L. de Kreek — last modified 07-02-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Opiniepeiler Maurice de Hond staat sinds de Cornacrisis vooraan het publiek zand in de ogen te strooien in verband met oorzaak en oplossing van de Coronacrisis. Eerst waren het aerosolen en nu zouden de statistieken uit Israël bewijzen dat het vaccinatieprogramma werkt. Deze conclusie zuigt Maurice de Hond uit zijn duim. De aerosolen zijn onbelangrijk en de vaccins leveren minder bescherming dan handhaving van het Zelenko-protocol. Het is gek dat Maurice de Hond geen propaganda maakt voor het Zelenko-protocol. Het protocol van de orthodox Joodse arts Zelenko bestaat uit enkele gangbare tabletten gedurende een paar dagen waarna betrokkene hersteld en immuun is. Kosten 15 EURO per kuur.

Om het vaccinatieprogramma erdoor gedrukt te krijgen is eerst de hele wereldgemeenschap stil gelegd, zijn er twee miljoen mensen vermoord en zijn er miljarden uitgegeven. Terwijl als vanaf het begin van de pandemie onmiddellijk wereldwijd het Zelenko-protocol was gehandhaafd iedereen april 2020 al van de pandemie van het nieuwe Coronavirus was verlost geweest. Nu beweert Maurice de Hond dat het vaccin na 12 tot 24 dagen na de eerste injectie 50% bescherming biedt. En 90% na een week na de tweede vaccinatie. Terwijl het Zelenko-protocol 97% of meer bescherming levert na vijf dagen tegen de kosten van 15 EURO. Daarmee is objectief bewezen dat het vaccinatieprogramma geen toegevoegde waarde levert ten opzichte van het minder ingrijpende Zelenko-protocol.

Bovendien zijn de lange termijn effecten van het vaccinatieprogramma ongewis. Het nieuwe mRNA vaccin tegen Corona is een vorm van genetische manipulatie. Iedereen moet nog afwachten of dat goed gaat in de toekomst. Bovendien bestaat er helemaal geen objectief bewijs van het bestaan van Sars-cov-2 in biologische vorm. De rol van Maurice de Hond in het coronadebat is kwalijk. Net als de rol van Viruswaarheid. Zij leiden af van de kern. Bovendien sust Maurice de Hond het  gehele Joodse volk in slaap in verband met nieuwe Mengele-achtige experimenten die op hen worden uitgevoerd door dezelfde beweging als die verantwoordelijk is voor de genocide op de Joden in de Tweede Wereldoorlog. Maurice de Hond zwijgt erover terwijl de feiten op straat liggen: het vooroorlogs bestuur van Israël in oprichting zit achter de Holocaust en bereidt thans zijn volgende Holocaust voor.

Share |