U bent hier: Home / Mensenoffers voor Zion

Mensenoffers voor Zion

by J.L. de Kreek — last modified 04-05-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Vandaag herdenken de zionisten en hun media de mensenoffers die zij hebben gebracht in de kampen van hun bondgenoten bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog in 1940-1945, voor verkrijging van het grondgebied te Palestina. Israël is opgericht te Basel 1897 als statelijk acterende vereniging onder voorzitterschap van journalist Theodor Herzl met het oorlogsdoel het gehele Joodse volk uit te roeien en oppermacht te plaatsen in handen van een syndicaat van industriëlen. De agenda van de zionisten strekt tot ver na de Tweede Wereldoorlog en omvat een volgende Holocaust die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. De zionisten liegen dat er geen volgende Holocaust komt want vandaag de dag treffen zij actief de voorbereidingen samenspannend met partners uit het verleden.

Judenfrage soll als groẞer Versöhnungsausklang gelöst werden
Theodor Herzl, 1897

De Joden zijn in de oorlog in de kampen in Oost Europa ritueel geofferd door priesters van de zionisten die als Sonderkommando met de kampfunctie persoonlijk de Joden naar het gas hebben gedragen en totaal in rook hebben laten opgaan in de crematoria van hun leiders. Auschwitz is het resultaat van de inspanningen van de zionisten sinds 1895. Te Parijs 8 juni 1895 schrijft journalist en zionistisch leider Theodor Herzl zelf dat het Jodenvraagstuk als “groẞer Versöhnungsausklang gelöst” zal worden. Een krachtiger synoniem voor Holocaust is er niet. De associaties van Herzl in 1895 met een Holocaust die moet plaatsvinden om zijn initiatief voor de Endlösung te realiseren zijn niet van de lucht in zijn persoonlijke dagboeken.

De persoonlijke dagboeken van journalist Theodor Herzl die objectief bewijzen dat hij het creatieve brein is van de Holocaust, de man die het heeft bedacht en een actieve lobby voerde voor uitvoering, zijn in twee vormen uitgegeven. De gecensureerde samengevatte vorm die een romantisch beeld schets van het werk van journalist Theodor Herzl. En de authentieke documenten van zijn complete werken die objectief bewijzen dat Theodor Herzl niemand minder is dan de ere antisemiet die de Endlösung waaronder de Holocaust heeft bedacht. Ook de associaties die Herzl en zijn opvolger Jabotinsky wekken met het armageddon monster en realisatie van profetieën uit Ezechiel zijn aam de orde van de dag. Dat juist Benjamin Netanyahu stelt en beweert dat in Auschwitz Ezechiel 37 is vervuld doet vrezen dat de volgende Holocaust uit Ezechiel 38 en 39 ook door de zionisten met mensenhanden zal worden bewerkstelligd. 

Benjamin Netanyahu is naar verluidt de zoon van de rechterhand van Ze’v Jabotinsky. Journalist Ze’v Jabotinsky is de opvolger van journalist Theodor Herzl in de beweging der zionisten, die de ideeën van zijn voorganger heeft versterkt en verdiept en die aan de basis staat van de Bruinhemden. Adolf Hitler is speciaal geaccrediteerd door de Zionistische Congressen om te dienen als de nutteloze leider waarmee de zionisten de Endlösung van alle kanten konden benaderen. Inclusief de “groẞer Versöhnungsausklang” die de oprichter van de beweging der zionisten in 1895 heeft geagendeerd in de plannen voor oppermacht die door hem zijn geschreven in het belang van de kwaadaardige elite die ook vandaag met alle middelen strijdt tegen de Franse Revolutie.

Zionisten zijn vuige antirevolutionairen die strijden voor aristocratisch oppermacht voor de kwaadaardige elite die dankzij mensenrechten en democratie macht moesten delen met het gewone volk. Zionisten zijn antidemocratisch en antisemitisch tot op het bot. De toevoeging van de tekens Zion aan zionisme betekent niet dat deze haatdragende ideologie der antisemieten iets te maken heeft met Jodendom. Zionisten doen alsof er verschillende Joden bestaan en alleen een vreemd geïsoleerd groepje orthodoxen tegen het zionisme zijn. Dat is niet het geval. Alle Joden zijn antizionistisch. Zionistische Joden bestaan niet. Personen die beweren dat dit wel zo is zijn zionisten. Zionisme sluit Joden uit en vermoordt hen.

Share |

Permalinks