U bent hier: Home / Met betrekking tot Chris Klomp (2)

Met betrekking tot Chris Klomp (2)

by J.L. de Kreek — last modified 30-03-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Chris Klomp was militair. Chris Klomp is journalist. Van onder andere het Algemeen Dagblad. Chris Klomp is rechtbankverslaggever. Chris Klomp laat zich betalen voor toegang tot zijn twitteraccount. Journalist Chris Klomp kan ronduit grappig uit de hoek komen. Op het hilarische af. Chris Klomp weet goed uit te leggen wat de voorwaarden zijn voor voorarrest. Chris Klomp heeft een goed gevoel voor het verschil tussen pedofielen en pedoseksuelen. Chris Klomp gebruikt regelmatig het woord ‘complotdenker’ om personen met een andere mening te framen. Chris Klomp weet ook goed uit te leggen wat de rechtspraak onder strafbare bedreigingen verstaat. Hij citeert correct daarin.

Chris Klomp maakt voortgaand ruzie met Micha Kat en Nico Van Den Ham. Respectievelijk journalist en melder van misstanden. Chris Klomp laat het werk na wat Nico van den Kam en Micha Kat doen. Chris Klomp is het niet eens met de mening van Micha Kat en Nico van den Ham over Chris Klomp en zijn werk. Daarom misbruikt journalist Chris Klomp de gebruiksvoorwaarden van Twitter en YouTube om hen van de sociale media te treiteren. Chris Klomp oordeelt erop los. Chris Klomp weet het altijd beter. Met journalist Chris Klomp is iets vreemds aan de hand. Wanneer Chris Klomp onderbouwd met argumenten op bepaalde ernstige feiten wordt gewezen lacht hij de boodschapper uit. 

Chris Klomp is overgevoelig voor eerlijke concurrentie. Journalist Chris Klomp schiet voortgaand op de bode. De loper is in ogen van Chris Klomp gek of gestoord of complotdenker. Volgens journalist Micha Kat werkt Chris Klomp voor de Staat. Chris Klomp gaat daarop meteen in de aanval en dreigt met aangifte van laster. Chris Klomp verdiept zich gedetailleerd in zijn slachtoffers. Chris Klomp weet zelfs waar de huizen van zijn prooien wonen. En of ze dan groot of klein zijn. Chris Klomp mailt dat hij niet uit is op agressie, en dreigt wel even langs te komen. Chris Klomp vergist zich. 

Nu wil de grap dat de journalistiek en media in alle landen in het westen al sinds 1895 diepgaand zijn betrokken bij de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor pogroms op Joden, WOI, WOII, de Holocaust, aanslagen VS 09/11, de aanslag op de MH17, referendumbedrog, Brexit, aanslagen op Nederlandse en Nato militairen en de georganiseerde misdaad in de jeugdhulp. Deze georganiseerde misdaad is verantwoordelijk voor gedwongen verdwijning van minderjarigen. Chris Klomp kan het helemaal geen bal schelen. Ook al slaan de feiten in zijn gezicht. Chris Klomp is een grote verhuller. 

Wat journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad ook helemaal niks kan schelen is het harde feit dat de Nederlandse onafhankelijke rechtspraak met terrorisme wordt bedreigd en terrorisme gerelateerd wordt bedrogen om geen goede rechtspraak te leveren specifiek met betrekking tot Joden en minderjarigen. En overigens de veiligheid van de Staat en bondgenoten. Allemaal journalistiek relevante feiten alleen al omdat de oud dienstmaten van Chris Klomp van goede informatievoorziening afhankelijk zijn. Chris Klomp imponeert zoals Micha Kat beweert inderdaad als staatstrol. De trol van een statelijk acterende beweging die niet is aangesloten bij de Geneefse Conventies. En verantwoordelijk voor de actuele overval op Nederlanden, de wereld en Europa.

Share |

Permalinks