U bent hier: Home / Met Chris Klop naar Auschwitz

Met Chris Klop naar Auschwitz

by J.L. de Kreek — last modified 22-06-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Journalist Chris Klomp van chrisklop.nl is het niet ermee eens dat boeren hun situatie vergelijken met het decimeren van bevolkingsgroepen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Voor journalist Chris Klop is het simpel: “Nooit uit protest jezelf verbinden aan de Holocaust. Nooit.” Deze reactie typeert de corrupte journalistiek die niet wil erkennen dat journalisten achter de Holocaust zitten. En is een debattruc om slachtoffers van de aanstormende volgende Holocaust de mond te snoeren. Voor de slachtoffers van de Holocaust is het noodzakelijk dat vergelijkingen met de Holocaust worden benoemd zodra die zich aandienen.

Enige empathie van journalist Chris Klomp is op dit terrein niet te verwachten. Hij bezit sowieso geen invoelend vermogen. Bovendien is van journalist Chris Klomp geen familieverhaal bekend over de Holocaust. Het bijzondere aan de Holocaust is dat deze door journalisten is bewerkstelligd. En dat journalisten daarover liegen. En dat journalisten tevens de volgende Holocaust voorbereiden. De Holocaust is niet een event wat zich een keer heeft afgespeeld 77 jaar geleden. De journalisten die de ideeën voor de vorige Holocaust hebben geleverd, hebben nog een Holocaust in hun plan opgenomen. Deze volgende Holocaust wordt vandaag voorbereid door journalisten op soortgelijke wijze als journalisten de vorige Holocaust hebben bewerkstelligd. Met desinformatie en het snoeren van de mond van mensen die ervoor waarschuwde.

Hoe de vorige Holocaust door journalisten tot stand is gebracht is zeer goed gedocumenteerd op de website www.holocaustles.nl. Om de inhoud van die site is het nodige te doen mede omdat onderdelen van de Staat der Nederlanden waaronder de Rechtspraak valt als zo’n tien jaar worden bedreigd met terrorisme door journalisten om deze inhoud niet te objectiveren. Journalist Chris Klomp doet naar eigen zeggen veel strafzaken dus hij weet wat wordt bedoeld met objectiveren. De Holocaust van 1940-1945 was een genocide. Dat ging in stappen. De boeren herkennen die stappen in wat hen wordt aangedaan. Journalist Chris Klop wil nu met een trekker naar Auschwitz om eigenhandig te bekijken waar de boeren zich mee vergelijken. Auschwitz is gebouwd door de onderneming van het wereldruis van de familie Rothschild; de historische stakeholders van the Great Reset. Als onderdeel van hun agenda voor oppermacht. De Joden zijn in treinen daarnaar gedeporteerd onder leiding van Adolf Eichmann die journalist Theodor Herzl zag als zijn held.

De locatie van Auschwitz is al in 1933 gebruikt door Betar om het kamp op te slaan. Betar is de paramilitaire organisatie van Ze'ev Jabotinsky. Ook een journalist en net als Theodor Herzl leider van de beweging der Zionisten. Joden zijn in Auschwitz uitgeroeid. Met bosjes tegelijk zijn ze gaskamers in geduwd, vergast en verbrand. Deze uitvoering is verzorgd door leden van Betar en andere Zionisten die daarvoor waren gerekruteerd in de Joodse getto’s en koffie kregen tijdens de pauze. Dit zijn de zogenoemde Sonderkommando's met een kampfunctie. In Auschwitz zouden zij vier miljoen Joden hebben vergast. Later bleek dat dit cijfer naar beneden bijgesteld moest worden tot een miljoen. Daardoor kan in alle redelijkheid worden gesteld en beweerd dat het de Zionisten niet is gelukt zes miljoen Joden te holocausten. Wat wel hun plan is geweest. Dat blijkt mede uit Zionistische media in Amerika waarin al in 1900 wordt geschreven over een Holocaust op zes miljoen Joden.

De boeren beroepen zich erop dat we 75 jaar geleden ook hebben gezien waar het decimeren van een kleine groep toe leidt. Als er straks geen boeren meer zijn kan volgens de boeren niet worden gezegd “wir haben es nicht gewußt”. Geen boeren betekent geen voedsel. Geen voedsel betekent hongersnood. En hongersnood betekent de dood van veel mensen. Een heuse Holodomor. Zo makkelijk is het. Verder worden de boeren beroofd van hun bezit. Dat was ook bij de Joden het geval voordat ze werden gedeporteerd. Net als de Joden worden de boeren in een hoek gedrukt en uitgesloten op basis van fakescience. Er ging jaren van staatsterreur vooraf aan de vergassing van de Joden. De vergelijkingen die de boeren trekken betekent niet dat met de boeren hetzelfde aan de hand is als met de Joden. Dit betekent dat er overeenkomsten zijn. De boeren worden ook nog eens vergast op het Holocaustvaccin tegen het Coronaviris wat niet bestaat.

Share |

Permalinks