U bent hier: Home / MH17 en de Joden

MH17 en de Joden

by J.L. de Kreek — last modified 09-03-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Maandag 9 maart 2020 begint het strafproces met betrekking tot de MH17. De Joden en het Openbaar Ministerie hebben met elkaar gemeen dat zij worden bedreigd en bedrogen door een terreurbeweging -die mogelijk de aanslag op de MH17 heeft bewerkstelligd- om de verantwoordelijkheid van deze terreurbeweging voor de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust te ontkennen of negeren. Diverse berichten in de media suggereren dat het OM ook in verband met de MH17 wordt bedrogen. Bijvoorbeeld wat betreft beeld of geluidmateriaal. Bovendien zijn er recent documenten opgedoken van de Militaire Inlichtingen Dienst die in alle redelijkheid doen vermoeden dat het OM inderdaad wordt bedrogen in verband met de aanslag op de MH17.

Volgens authentiek imponerende ambtsberichten uit september 2015 van de MIVD aan de Landelijk Officier van Justitie Terrorisme (hier en hier) was er op het moment van de aanslag op de MH17 geen BUK operationeel met voldoende bereik om vlucht MH17 te kunnen treffen. In Oekraïne en Rusland stonden overal Buk-MI1-installaties opgesteld alleen te ver van het vliegtuig vandaan om het te kunnen raken. Ook zijn er getuigen die doen vermoeden dat de MH17 vanuit de lucht is neergeschoten. Zeker over de MH17 is dat het Openbaar Ministerie wordt bedreigd en bedrogen door een terreurbeweging die belang heeft bij de aanslag op de MH17. En dat deelnemers aan deze terreurbeweging zich in de buurt van de aanslag bevonden.

Het internationaal terrorisme is een toneelstuk geschreven in meerdere akten. De schrijvers zijn de bekende journalisten Theodor Herzl en Ze’ev Jabotinsky. De Endlösung en de Holocaust zijn onderdelen van hun totaal theater wat beoogt te leiden tot oppermacht voor een bepaald Syndicaat. Net als de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001. De aanslag op de MH17 is mogelijk bewerkstelligd door de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders. Ook de Beweging van Herzl genoemd. Een statelijk acterende terreurorganisatie met oorlogsdoelen en geen democratische legitimatie. De terreurbeweging van de helden van Wilders werkt van oudsher symbiotisch samen met antisemieten. De antisemieten zijn de beste vrienden en trouwste bondgenoten van deze terreurbeweging die ook in der tijd zijn strijd in Oost Europa begon.

Personen die gedetailleerd op de hoogte zijn van het bestaan van de Beweging van Herzl en zijn imposante trackrecord aan high impact crimes sinds 1897 zijn journalisten van de Mainstream media. Zoals Saskia Belleman van de Telegraaf. De slachtoffers van de aanslag op de MH17 en de aanslagen in de VS 11 september 2001 en de Joden hebben mogelijk met elkaar gemeen dat ze zijn geofferd door een en dezelfde terreurbeweging die het doel bezit iedereen aan zich te onderwerpen.  Voorbereidend op de Jodenvervolging van 1940-1945 trof deze terreurbeweging de eerste ontwrichtende maatregelen in de wijde omgeving van de aanslag op de MH17. Oekraïne is het gebied waar de terreurbeweging van de helden van Wilders symbiotisch samenwerkt met hun trouwste bondgenoten en beste vrienden: de antisemieten.

Share |

Permalinks