U bent hier: Home / MH17, journalistiek en strafrecht

MH17, journalistiek en strafrecht

by J.L. de Kreek — last modified 11-03-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het is te hopen dat alle journalisten van Nederland geconcentreerd de livefeed van courtmh17.com volgen. Ademloos luisterend. Elke seconde vertraagd herhalend in het eigen brein, punten en komma’s analyserend wat precies wordt gezegd allemaal ter zitting. Niet alleen de livefeeds van de rechtszaak in verband met de MH17 zijn niet te versmaden. Bovendien mogen de feeds van de strafzaken tegen Geert Wilders niet worden gemist. Ook gezien de functionele samenhang.

De samenhang tussen de strafzaken tegen Wilders en die in verband met de MH17 is dat het openbaar ministerie terrorisme gerelateerd wordt bedreigd en bedrogen met betrekking tot feiten die objectief bewijzen dat de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders verantwoordelijk is voor het actueel internationaal terrorisme. Behalve journalisten en hun media zijn meeste mensen er niet mee bekend dat de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders is opgericht en gemanaged door journalisten, schrijvers en hun media. En dat deze terreurbeweging sinds 1895 verantwoordelijk is voor terreur, oorlogsmisdaden en internationale misdrijven.

Niemand in Nederland, de wereld en Europa krijgt de geschiedenis onderwezen zoals deze zich in werkelijkheid heeft voltrokken in verband met de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. De kennis in Nederland gaat niet verder dan dat Adolf Hitler een dictator was die de Joden Endlöst wilde hebben. Wat in der tijd rond Hitler gebeurde en wat er aan hem vooraf ging wordt door de journalistiek en media doelbewust aan het zicht ontrokken omdat journalisten en hun media de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust doelbewust hebben bewerkstelligd, of “gemaakt” zoals journalist Peter R. de Vries zou zeggen. En het actueel internationaal terrorisme maken.

Journalisten zijn ook verantwoordelijk voor herhaald ernstig misbruik van minderjarigen omdat ze weigeren een podium te geven aan de reden gevende feiten en omstandigheden die dit objectief bewijst. Bovendien weigeren journalisten een podium te geven aan de feiten en omstandigheden die objectief bewijzen dat de torens van de Twin Towers niet door de vliegtuigen kunnen zijn ingestort. En dat  Aids niet door Hiv kan worden veroorzaakt. En dat CO2 ongevaarlijk is en niet verantwoordelijk kan zijn voor gepercipieerde opwarming van de aarde. Het is niet dat journalisten niet in staat zijn tot waarheidsvinding. Ze doen het bewust niet omdat het voortbestaan van hun mediamacht dan ter discussie komt staan.

Share |

Permalinks