U bent hier: Home / Micha Kat werknemer Joris D.

Micha Kat werknemer Joris D.

by J.L. de Kreek — last modified 26-06-2021 03:00

Wanneer er stil bij wordt gestaan blijft de enige optie open dat journalist Micha Kat wordt betaald door Joris D. Het kan niet anders. Micha Kat werkt voor Joris D. Reken uit. Micha Kat is journalist. Hij heeft gewerkt voor welhaast alle grote kranten en magazines. Hij heeft spraakmakend gepubliceerd over de advocatuur en rechtspraak. En is niet op zijn mondje gevallen. Dan moet het mogelijk zijn om een verhaal te produceren over het sadistisch seksueel kindermisbruik in Nederland wat wel wordt geaccepteerd door het NRC. Micha Kat vergeet dat voor het ontmaskeren van zo’n groot complot tegen de jeugd klassieke deugjournalistiek is vereist en geen guerilla-journalistiek. Guerilla-journalistiek is voor waarheidsvinding wat de PCR-test is voor Jaap van Dissel.

Micha Kat is de uitvinder van de guerilla-journalistiek. Dan loopt hij achter Joris D. aan en vraagt hij aan de topambtenaar of hij een pedofiel is. Leuk voor de beelden. Entertainment voor de kijker. Die kan met popcorn en een drankje erbij erop wachten dat guerilla-journalist Micha Kat bij de kraag wordt gevat en in de rechtszaal zijn mening mag uiten over de pedo-tunnels in de paleizen van justitie die zijn verbonden met het eiland van Jeffrey Epstein om daar samen met de Nederlandse elite kinderen te vierendelen en hun bloed te drinken. Als journalist moet Micha Kat ermee bekend zijn dat hij zijn groteske uitingen over het sadistisch seksueel kindermisbruik in Nederland (nog) niet kan bewijzen. Bovendien brengt hij met zijn extreme uitingen schade toe aan de geloofwaardigheid van onderbouwde standpunten en beweringen over sadistisch seksueel misbruik van kinderen in Nederland.

Er is een pedo-ring in Nederland. Vooral actief in het domein van de Jeugdzorg en de Kinderbescherming. En de zorg anderszins. De deelnemers zijn bevriend met elkaar of zijn een zakelijke relatie aangegaan. Er zijn verschillende 'cirkel van verbinding'. De een heeft graag een level 2 relatie. Anderen geven de voorkeur aan level 4. Mogelijk is deze pedo-ring ook betrokken bij de coverup van de ware toedracht van de moord op Marianne V. Wat dat betreft kan het ook niet anders zijn dan dat publicist Wim Dankbaar feitelijk ook werkt voor Joris D. De zaak van de moord op Marianne V. roept zoveel vragen op dat getwijfeld dient te worden aan de volledigheid van het strafrechtelijk onderzoek. Het Openbaar Ministerie zelf levert in het door het OM offline gehaalde Rapport Ali H. het vermoeden van bewijs van het gelijk van Wim Dankbaar. Wim Dankbaar doet daar helemaal niks mee omdat hij werkt voor Joris D. Natuurlijk. Kan niet anders. Waarom zou iemand zijn eigen belangen zo benadelen als Wim Kat en Micha Dankbaar doen. Beide stellen en beweren Joris D. te ontmaskeren. Beide slagen ze er niet in. Beide moeten naar de gevangenis. Beide staan hun mannetje. En beide kunnen best goed schrijven. Dan moeten ze wel werkzaam zijn voor Joris D. En zijn ze contoled.
><br>

Share |

Permalinks