U bent hier: Home / Micha Wertheim was gewoon goed

Micha Wertheim was gewoon goed

by J.L. de Kreek — last modified 02-01-2024 03:00
Opgeslagen onder:

Het zure gezanik op Twitter/X van oubollige oliebollen over de oudejaarsconference van Micha Wertheim is gewoon zuur. Misschien is het omdat een Jood zonder gevoel voor humor op het podium stond. Micha Wertheim verbindt het oude met het nieuwe en laat Wim Kan het over masturberen hebben. Het is te grappig. Zo leuk daarover kan niet gelachen wonder zonder in de broek te piesen. Micha Wertheim was knots gek.

Ook dat hij Milan Knol en zijn broer noemde. Meer dan een keer. De geboorte van de nieuwe Knol dient in volle glorie op OnlyFans te worden vertoond. Het mooie aan de gebroeders Knol is dat zij goed geld verdien met content zonder inhoud. Micha Wertheim heeft zoveel te vertellen daarvoor zijn meerdere oudejaarsconferences nodig. Voortaan alleen nog Micha Wertheim die met oudjaar iedereen oproept het scherm uit te zetten. Zet dat scherm uit. Vooral die van de Mainstream journalistiek en media. 

Het gelijk van Micha Wertheim zit ‘m in alles. Dat hij het had bijvoorbeeld over de oorlog tussen Israël en Palestina. Hij noemde niet Gaza of Hamas waartegen Israël in oorlog is. Hij zei “Palestina”. Daarmee is zoveel gezegd. Niemand die het opvalt. Israël is in oorlog met Palestina officieel sinds 1897 onder leiding van journalist Theodor Herzl. Niemand mag het weten. Ook Micha Wertheim niet die gezien zijn Joodse achtergrond er belang bij heeft dat iedereen weet hoe het zit precies met de Joden en Israël.

Het geklaag over Micha Wertheim is natuurlijk gewoon antisemitisme. Joden worden altijd gehaat ook wanneer zij zonder gevoel voor humor misschien wel de beste  oudejaarsconference leveren sinds Wim Kan. Dat geassocieer met Wim Kan en hem masturberend tot leven wekken op het podium is gewoon zeer grappig. Ook een dikke middelvinger naar de traditie. Volgend jaar weer Micha Wertheim bij VARA/BNN. De rest kan het niet zoals Micha Wertheim. Iedereen dient voor de komende oudejaarsavonden niet te kunnen zodat BNN/VARA alleen nog terecht kan bij de Jood zonder gevoel voor humor die met oud en nieuw een ieder vergast op zijn kleinkunst.

Share |

Permalinks