U bent hier: Home / Milieuterroristen misbruiken meisje

Milieuterroristen misbruiken meisje

by J.L. de Kreek — last modified 05-06-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Het Zweedse autistische meisje Greta Thunberg (16) die staakt voor het klimaat wordt misbruikt door milieuterroristen voor new style genocide. De propaganda van dit meisje voor waanideeën van krankzinnigen leidt tot schaarste van zuurstof. Greta Thunberg en haar volgers stellen dat CO2 slecht is en verantwoordelijk voor het broeikaseffect. Het tegenovergestelde is waarheid. CO2 is goed. Zonder CO2 is er geen milieu. CO2 bevordert de opname van CO2 door bomen en planten. Greta Thunberg dient zich niet druk te maken om CO2. Ze stoot zelf CO2 uit met elke ademzucht.

Dan al die zogenaamde professionals die reageren op de kritiek op de leugenachtige vertoning van Greta Thunberg. Los van debatregels en van vragen als hoe je spreekt over psychisch kwetsbare personen, of dat je vindt dat een kind (extra kwetsbaar of niet) niet of wel in een zo gepolitiseerd veld past en of ze uit vrijheid kiest of is gepusht dient iedereen het erover eens te zijn dat de boodschap die het meisje brengt de foute boodschap is.

Het kind bazelt de meest grote flauwekul alsof het vanzelfsprekend is dat CO2 slecht is. CO2 is geen vervuiling. CO2 is de oplossing van het klimaatprobleem. Iedereen in het basisonderwijs wordt geleerd wat fortsynthese is. En dat bomen en planten onder invloed van licht CO2 omzetten in zuurstof en koolhydraten voor de planten en bomen. Dit is de zuurstof die mensen ademen. Des te meer CO2 des te meer bomen en planten des te meer zuurstof. Greta Thunberg is een propagandameisje tegen CO2 terwijl haar ouders weten kunnen dat Greta Thunberg zonder CO2 er niet was geweest.

Share |