U bent hier: Home / Minister-president wordt bedrogen

Minister-president wordt bedrogen

by J.L. de Kreek — last modified 15-09-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het is niet eerlijk minister-president Mark Rutte de schuld te geven van de Coronacrisis. De minister-president, en met hem het Kabinet en het Parlement, wordt bedrogen door bepaalde personen in verband met Sars-cov-2. Op basis van dit bedrog nemen zij maatregelen die hen het beste lijkt. Dat zij maatregelen nemen waardoor juist doden vallen en de samenleving ten gronde wordt gericht zegt iets over het terroristische en moorddadige karakter van het bedrog. De minister-president krijgt zonder zich daarvan bewust te zijn advies van georganiseerde ambtelijke misdaad. Deze vorm van misdaad woekert ook in de Kinderbescherming.

In het algemeen werkt de georganiseerde misdaad in de zorg samen met terroristen. Dit zijn de terroristen van de beweging die verantwoordelijk is voor de aanslagen in de VS 11 september 2001 en de omvangrijke schade overal door bijvoorbeeld gijzelsoftware. Dat Bill Gates de gijzelaar is mag niet worden verteld van de Mainstream media want dat is een complottheorie. Bill Gates wil ook de uitstoot van CO2 reduceren tot nul in verband met klimaatverandering terwijl de Global Warming Potential of GWP van CO2 gelijkstaat aan één (bron: CBS) waardoor het niks toevoegt aan de temperatuurstijging. Boomkap en idiote ideeën om de CO2 uitstoot te minimaliseren zijn de grote factor voor opwarming van de aarde.

Aan de andere kant kan gezegd worden dat de minister-president en zijn staf onderzoeksplicht bezitten. De minister-president geeft ook onderwijs en ook andere ministers zoals Hugo de Jonge hebben onderwijservaring. Via internet kan iedereen zich makkelijk permanent op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Ook in verband met de stockpiles aan objectief empirisch bewijs dat huisarts Rob Elens geen kwakzalver is, en juist met oog voor ieders belangen het recept openbaart en toepast waarmee de pandemie van het virus snel, veilig en goedkoop wordt bestreden. De pandemie had niet meer hoeven kosten dan 255 miljoen EURO. Niemand had er werk door hoeven mislopen of erger failliet hoeven gaan.

Hele bedrijfstakken zijn in een hoek gedrukt of zelfs van de markt verdreven. Bedrijven zijn onder druk van de Covid-crisis overgenomen door buitenlandse investeerders. Patiënten zijn achtergesteld in de zorg omdat eerst Covid19 bestreden moest worden. Sars-cov-2 wordt het best bestreden in de eerste lijn door de huisarts die meteen bij de eerste symptomen een recept voorschrijft van HCQ, Zink en een antibioticum. Zink is de belangrijke factor. HCQ is bedoeld om Zink in de cellen te krijgen om het genezend werk te doen. De minister-president had dat zelf ook allemaal kunnen zien en begrijpen want alle informatie is openbaar op zelfzorgcovid19.nl. Dus voor wat betreft de schuld van de minister-president kan het nog alle kanten op.

Share |

Permalinks