U bent hier: Home / Nazibeurs niet compleet

Nazibeurs niet compleet

by J.L. de Kreek — last modified 31-08-2021 03:00
Opgeslagen onder:

De Nazibeurs in Houten waartegen aangifte is gedaan is niet compleet. De Kroonjuwelen ontbreken. De dagboeken en andere geschriften van de man die de Holocaust heeft bedacht zijn er niet te vinden terwijl ze gratis zijn. Mein Kampf van Adolf Hitler, blikken Zyclon-B, persoonsbewijzen, hakenkruizen, en het Horst Wessellied zijn er wel te koop. De organisator ziet er geen kwaad in. Zogenaamd Joodse belangenorganisaties en journalisten maken zich er wel druk om terwijl zij voorts het zicht van het publiek weghouden van de Zionistische grondslag van de Holocaust. De Nazibeurs vertelt minder dan de helft van het verhaal. De rest vertellen de archieven der Zionisten waarin zij sinds 1895 nauwkeurig hun voorbereidingen op hun Holocaust hebben opgeschreven als in logboeken.

Het is allang bekend dat een beweging van journalisten die zich Zionisten noemen achter de Holocaust zit. Deelnemende journalisten hebben het altijd geweten. En sinds een jaar of tien is het ook bekend bij de 2e generatie. De journalisten van de Volkskrant en het AD en de Stentor en de Telegraaf ‘und so weiter’ moeten even goed nadenken over wie ze allemaal bedriegen met hun Holocaustbedrog. Daartussen ook leden van de naoorlogse generaties voor wie de Holocaust welhaast dagelijkse realiteit is ook al zijn ze na de oorlog geboren. De Holocaust is het werk van de Zionisten. Onderdelen van de Staat der Nederlanden worden terroristische bedreigd en bedrogen door de Zionisten om de schuld van de Zionisten aan de Holocaust te ontkennen. Zionisten zijn de personen die het  geweld van de Duitse bezetter naar Nederland hebben gebracht. En de aanslagen in de VS 11 september 2001 hebben bewerkstelligd. Dat is een en dezelfde beweging sinds de oprichting in 1897 door de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl. 

Die man heeft de Holocaust bedacht. In Parijs. Juni 1895. De Holocaust is zijn kindje. Het is uit zijn brein ontsproten. Journalist Theodor Herzl is ook de bedenker van de Endlösung. Theodor Herzl is de grote man wiens plan is uitgevoerd in Auschwitz. Dit betekent voor de rest van de wereld dat iedereen compleet in de aap is gelogeerd want meesten mensen geloven dat Theodor Herzl een vertegenwoordiger is van de Joden die de Joden heeft bevrijd van het antisemitisme. Nee dus. Dat heeft hij niet. Theodor Herzl en Max Nnordau en Ze’ v Jabotinsky en Golda Meir en Dizengoff en Carl Jung hebben het antisemitisme naar Europa gebracht. Het antisemitisme in West Europa was verdwenen. Door de Franse Revolutie. Door democratie. Door mensenrechten. Door de Verlichting. Door  Rousseau. Door het Contract Social. Daartegen hebben journalisten de Zionistische beweging bedacht en de Joodse identiteit gestolen om het Jodendom van binnen uit en van buiten kapot te maken. Adolf Hilter was de nutteloze leider die de Zionisten nodig hadden om de Endlösung van alle kanten te benaderen

De door Joseph Goebbels geslagen 'accommodation coin' met aan de ene kant de David Ster en aan de andere kant het hakenkruis en in de rand van de munt de tekst “ein nazi fahrt nach palestina” zegt alles. En ontbreekt op de Nazibeurs. Terwijl dat juist het topstuk is wat krachtig de kern van het Nazisme samenvat: de fusie tussen de Zionisten en de Nationaal Socialisten. De cartoons in der Angriff over het huwelijk met de Zionisten ontbreken gek genoeg ook op de Nazibeurs. Na de oorlog hebben de Zionisten listig als ze zijn zich voorgedaan als slachtoffers terwijl ze in de kampen de vrijwillige priesters van de beweging waren die de Holocaust namens ‘the Doge’ ritualiseerde middels het offeren van zes miljoen Joden. Journaliste Hannah Arendt nam deel aan de beweging. Na de oorlog nam ze zogenaamd afstand van het Zionisme en schreef ze het boek “De banaliteit van het kwaad” zonder mee te delen wat ze wist namelijk dat de journalist en grote Zionistische leider Theodor Herzl het creatieve brein is van de Holocaust. En dat Eichmann hem bewonderde als zijn voorbeeld en zich aan hem spiegelde en als 'mister Holocaust' nauwkeurig de ideeën van de grote Zionistische leider Theodor Herzl realiseerde. De Zionisten met hun prullaria ontbreken op de Nazibeurs.

Share |