U bent hier: Home / Nazishit Hits The Fan

Nazishit Hits The Fan

by J.L. de Kreek — last modified 19-07-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Iedereen wordt al meer dan 122 jaar liederlijk bedrogen door de journalistiek en media. Er is welhaast geen media outlet wat niet door en door is gecorrumpeerd. De ziekte wordt Nazisme genoemd. Het komt in verschillende vormen. Als een meerkoppig monster. Nazisme verschijnt vanzelfsprekend in de vorm van Nazisme. Iedereen is verblind door de Nazi’s zoals die Nederland, de wereld en Europa overvielen begin vorige eeuw. In uniform stijf rechts marcherend door de straten met vlag en wimpel en gedruis. Deze Nazi’s, de zogenoemde Bruinhemden, hebben zich gespiegeld aan de Zionisten die de Grote Nazi’s zijn. Meer specifiek aan Ze’ev Jabotinsky en Theodor Herzl. Twee helden van Geert Wilders.

De Blonde Geit maakt zich doelbewust schuldig aan een waslijst aan high impact crimes. Waaronder deelnemen aan de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Coronamaatreglen. Wilders is niet voor de Vrijheid. Wilders is strijder voor zijn vrijheid misdaden te plegen tegen de veiligheid van de Staat en bondgenoten en de volgende Holocaust voor te bereiden. Dat dit de waarheid is kan iedereen weten op grond van authentieke documenten die geheim worden gehouden voor iedereen in het onderwijs. Het Nederlands onderwijs is na de oorlog doelbewust besmet met leugens over de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zodat meeste mensen niet makkelijk de onzichtbaarheidsmantel der Nazi’s neutraliseren.

Na de oorlog zijn de Nazi’s ondergedoken gegaan bij hun slachtoffers. De grote Nazi’s die Hitler hebben aangesteld om de Holocaust uit te voeren zijn Zionisten. Een organisatie van atheïsten die alles tegenovergesteld doen aan het Jodendom behalve bepaalde dingetjes zodat de leek het verschil niet herkent. Esther V. is niet Joods. Net zo min als Lodewijk A. Het zielige aan Lodewijk A. is dat zijn familie een hoofdrol heeft gespeeld in verband met de voorbereidingen op de Jodenvervolging. Zoals alle Zionisten en veel van de journalisten zo blijkt uit Delpher. De Telegraaf was al in 1922 bekend met de plannen voor de Holocaust. Feestelijk in ontvangst genomen in het Amsterdamse Concertgebouw. De Telegraaf zwijgt ook vandaag in alle toonaarden. En vermoordt de boodschapper.

Dit betekent dat alles in het nieuws en de media waaronder Corona en Viruswaanzin vanuit een bepaald gezichtspunt dient te worden bekeken. Bijna alles wat de NOS vertelt is ranzige bullshit. Net als bij het AD en de Volkskrant. Dat die mensen daar zo liederlijk zijn dat ze hun troep blijven braken is volkomen onbegrijpelijk want de feiten liggen gewoon op straat. Als het dan toch zo is dat de journalisten en hun media ondanks daarop te zijn gewezen blijven liegen en bedriegen is er slechts een cancel cultuur voorstelbaar. Corona is ouderwetse Nazishit. Corona in plaats van Zyklon B. Spuitjes zogenaamd voor de gezondheid. En thuis blijven want dat managed de getto’s makkelijk. De Europese bestuurders vergaderen gemuilkorfd met zwarte maskers. Dit is omdat er buiten het zicht van meeste mensen een statelijke acterende terreurbeweging actief is die alles en iedereen onderwerpt aan het gezag van de familie van de patroon van de helden van de Blonde Geit. 

Er worden muren opgetrokken overal. Eén en ander wordt mede mogelijk gemaakt door prominent platform polygaam optredende bedrijfsantropologen die tribaal doen en denken mooi vinden. En de georganiseerde ambtelijke misdaad trainen in ‘door de vingers kijken’. Deze cultuur interventionisten houden van top-down leiderschap en zijn trainers Deep Democracy. Deep Democracy is de volgende terroristische clusterfuik na de aanslagen in de VS 1 september 2001 die de school van de beroemde psychoanalyticus Carl Jung heeft voorgebracht. Carl Jung is misschien wel belangrijker in verband met de Holocaust dan Hitler en Eichmann waren. Carl Jung is de inmiddels overleden psychoanalyticus die mede de basis heeft gelegd voor de archetypes en in der tijd voor de oorlog nauw samenwerkte met de grote Nazi’s die altijd buiten zicht zijn gehouden door de papieren media en de postduiven uit het begin van de vorige eeuw. Zijn leerlingen hebben proces georiënteerde psychologie uitgevonden als brain wash voor acceptatie van de terroristische veranderingen.

Pas sinds 1785 of zo bestaat er in West Europa zoiets als Democratie en Mensenrechten. Met de Franse Revolutie. Personen die daarin geloven worden Verlicht genoemd. Deep Democracy schakelt dit licht uit en stelt daarvoor in de plaats bestuursvormen en beslismiddelen uit de Middeleeuwen. Vooral ook het reptielenbrein wordt door Deep Democracy aangesproken bij bestuurders en beslissers in het bedrijfsleven en bij de overheid. Deep Democracy is de rituele begeleiding voor de Grote Revisie of de Grote Reconstructie zodat in ondertussen zonder rekening te houden met democratie en inspraak kan worden veranderd. Wat te doen? Thuis blijven. Goed lezen wat Rob Elens vertelt op covidzelfzorg19.nl. Zijn voedingsadviezen opvolgen. Beste om te doen is gezond leven. Verder niet demonstreren. Forget about Viruswaanzin. Dump die shit. Wat Viruswaazin doet brengt iedereen in de kijkers van de Nazi’s. Die Mordechay Krispijn met zijn Synagoge van Satan weet wat hij doet. Hij naait iedereen met zo veel liefde en geduld als de Moffen in der tijd deden.

Share |

Permalinks