U bent hier: Home / NCTV ernstig misleidt

NCTV ernstig misleidt

by J.L. de Kreek — last modified 11-12-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het Algemeen Dagblad heeft gisteren een uitgebreid artikel gepubliceerd over de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding, Jaap Aalbersberg. Hij is “de coördinator van alle veiligheidsdiensten, hét team waar alle informatie van de politie, burgemeesters en organisaties als de inlichtingendienst AIVD samenkomt.“ Volgens de NCTV is het zijn rol orde te scheppen. Dus waarom is er dan zoveel chaos? Volgens het artikel in het AD houdt de NCTV “complotdenkers” in de gaten. Jaap Aalbersberg zegt uit eigen ervaring te weten “wat Corona betekent”. Zijn vrouw en zoon werken in een verpleeghuis en als verpleegkundige.

Als de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding complotdenkers echt in de gaten houdt had hij allang moeten zien en begrijpen dat het Kabinet en Parlement terrorisme gerelateerd worden bedrogen door het RIVM en het OMT. En door the Bill & Melinda Gates Foundation en de grote groep industriëlen en CEO’s waarmee Bill Gates samenwerkt. Gezien het feit dat de NCTV de complotwappies volgt is het niet denkbaar dat hij niet is gestuit op de academische bronnen die objectief bewijzen dat er reguliere ruim voor handen zijnde en goedkope geneesmiddelen bestaan waarmee de pandemie van het virus Sars-cov-2 binnen no time in kop en hiel is vermorzeld.

De Coronacrisis is kunstmatig bewerkstelligd. De bevolking wordt afgehouden van de geneesmiddelen en voedingssupplementen waarmee de pandemie van het virus snel, goedkoop en veilig ‘on the fly’ zonder verdere beperkingen wordt bestreden. De Nationaal Coördinator terrorismebestrijding adviseert het Kabinet en brengt lijn in de crisisstructuur.

De Coronamaatregelen die mede door de NCTV worden geadviseerd aan het Kabinet en Parlement zijn helemaal niet noodzakelijk. De Coronacrisis is onderdeel van het werk van de nog altijd actieve beweging die de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust heeft bewerkstelligd. Deze beweging is op weg naar oppermacht en bereidt mede middels de Coronacrisis de volgende Holocaust voor die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël.

Iedereen wordt helemaal de moeder bedrogen in verband met Corona. De verpleeghuizen en verpleegkundigen hoeven geen enkele overlast of verhoogde werkdruk te ervaren door Corona als iedereen met Covid19 gewoon bij de eerste klachten in de eerste lijn van de huisarts het recent krijgt wat wordt geadviseerd door huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl. De Coronadoden zijn overleden door de verkeerde of te late behandeling. Covid9 wordt in de eerste lijn behandeld met het recept van zelfzorgcovid19.nl.

Met het recept van huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl geneest iedereen binnen vijf dagen zonder bijwerkingen. Dat is al heel lang bekend. Deze geneesmiddelen hebben een 70 jaar lange staat van dienst. De goede werking van deze geneesmiddelen staat vast. De Coronacrisis had niet meer hoeven kosten dan 255 miljoen als het RIVM en het OMT en de grote groep Free Riders in de journalistiek en media niet zo extreem misdadig was geweest om de waarheid over Corona en de oplossing met virulente censuur doelbewust te onderdrukken.

Share |

Permalinks