U bent hier: Home / Nederland getto geworden

Nederland getto geworden

by J.L. de Kreek — last modified 18-05-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De zon scheen ook in Auschwitz. En het rook er naar verbrand vlees. Net als afgelopen zondag in de grote stad met de barbecue op het balkon. Met een paar eenvoudige Coronamaatregelen is Nederland omgetoverd tot een getto. Nog niet zo geëscaleerd als de kampen in der tijd. Dit komt vanzelf als Bill Gates cum suis de zin blijven krijgen. Meeste mensen begrijpen niet zo goed hoe het zit met Hitler, de gaskamers en de Joden. Omdat de journalistiek en media slim bedriegen hebben meeste mensen nooit de brondocumenten onder ogen gehad die objectief bewijzen dat de helden van politicus Geert Wilders de grote initiators zijn van de Holocaust. Bewustzijn hiervan is noodzakelijk omdat hun terreurbeweging nog altijd actief is. Bovendien is het verantwoordelijk voor de wereldwijde Coronamaatregelen.

De Coronamaatregelen worden bewerkstelligd door de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor de Tweede Wereldoorlog, de Holocaust, de aanslagen in de VS 11 september 2001, ernstig kindermisbruik, cybercrime, terrorisme gerelateerd bedreigen en bedriegen van onderdelen van de Staat der Nederlanden, en mogelijk de aanslag op de MH17. Het oogmerk is oppermacht voor de kring waarmee Bill Gates samenwerkt. Bill Gates wil the final solution. Dat hij echt de finale oplossing bedoelt zoals iedereen dit in het hoofd heeft wanneer men over the final solution begint kan blijken uit zijn samenwerking met families die vroeger de grote financiers waren van Hitler en nog altijd strijden voor oppermacht voor de kring waaraan zij deelnemen.

Die strijd vindt plaats in Nederland onder andere doordat deze terreurbeweging onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd bedreigt en bedriegt. Waardoor meeste mensen onbekend blijven met deze terreurbeweging en het werk ervan op weg naar oppermacht. Adolf Hitler was de uitvoerende macht van deze terreurbeweging. Het Duizendjarig Rijk is niet het rijk van Adolf Hitler. Dit is het rijk van de financiers van Adolf Hitler die willen regeren als vorsten over alle Joden met Palestina als hun grondgebied waar zij als ouderwetse grootgrondbezitters hun Joden in het wereldgetto zullen managen. Deze terreurbeweging heeft een volgende Holocaust in de agenda staan om de alleenheerschappij van de leiders van deze terreurbeweging definitief te maken.

Concentratiekampen zoals Westerbork en Auschwitz zijn bewerkstelligd door de terreurbeweging van de helden van Wilders. De Joodse Raad was een dekmantelorganisatie van de terreurbeweging van de helden van Wilders die verantwoordelijk is voor het antisemitisme sinds de Franse Revolutie. De Franse Revolutie heeft veel gebracht voor de Europese cultuur en diversiteit. En de Joden verlost van antisemitisme. Mensenrechten en democratie zijn de standaard geworden. In plaats van de tucht en kerstening door de despoten van toen zoals de grootgrondbezitters en de Katholieke Kerk. Het Katholicisme was tot de Verlichting een belangrijke zo niet de belangrijkste bron van antisemitisme in West Europa. De Franse Revolutie heeft bepaalde families en de Katholieke Kerk ontdaan van macht en rijkdommen.

De terreurbeweging van de helden van Wilders is opgericht te Basel 1897 om deze macht en rijkdommen te beschermen. En te herstellen in de oude staat van voor de Franse Revolutie. En hiervoor samen te werken met antisemieten en hun naties. Dit wordt the Great Reconstruction of the Great Revision genoemd. En houdt onder andere in herstel van het eigendomsrecht van bepaalde families over slaven. De mondkapjes in verband met Corona staan symbool voor de slavernij waarin mensen nu gedrukt worden middels de maatregelen, en wat daarna nog allemaal komt aan terreur. De Nazi’s van tegenwoordig denken groot. Een concentratiekamp heeft niet meer de omvang van een dorp of gemeente. De landsgrenzen zijn de muren rond de getto’s die nu met de Coronamaatregelen worden opgetrokken. Nederlanders in Nederland. Belgen in België. En alle Joden naar de zogenaamd Joodse Staat waarvan alle wereldleiders weten dat ze daar met miljoenen tegelijk zullen worden geofferd bij en tijdens de volgende Holocaust waarvan de wereldwijde Coronamaatregelen voorbereidingshandelingen zijn.

Share |

Permalinks