U bent hier: Home / Nederland opnieuw bezet

Nederland opnieuw bezet

by J.L. de Kreek — last modified 05-05-2020 03:00
Opgeslagen onder:

75 jaar na de bevrijding is Nederland opnieuw bezet. Weer door de uitvoerende macht van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor Hitler en de gaskamers. Afgelopen maanden zijn vrijheden opgegeven. Zogenaamd uit vrije wil. Net als toen wassen journalisten en hun media de misdaden wit. En kijken ze weg van de feiten. En praten ze goed wat fout is. Het nieuwe normaal is ongewoon. Willekeur en waanzin regeert. Sinds 1897 zijn journalisten de grote initiators van de Holocaust. Na de oorlog bedriegen zij het publiek waardoor meeste mensen niet weten dat de Coronacrisis wordt bewerkstelligd door dezelfde terreurbeweging die verantwoordelijk is voor WOII. De feiten staan op holocaustles.nl.

Alexander Pleijter is universitair docent journalistiek en nieuwe media aan de universiteit van Leiden. Hij noemt zichzelf “factchecker”. Anno 2020 kwalificeert hij het als “fijn genuanceerd” wanneer journalist Laura Starink in de Volkskrant stelt en beweert dat belangrijker dan vrijheid van informatie is het onderscheidingsvermogen te kweken bij jongeren. Want vindt journalist Laura Starink: “hoe meer narratieven, hoe meer verwarring en hoe makkelijker het is de bevolking het zicht op de waarheid te benemen”. Journalisten in Nederland getraind door universitair docent journalistiek Alexander Pleijter maken er beroep en gewoonte van het zicht op de waarheid te benemen.

Dat het vermogen onderscheid te maken tussen zin en onzin afhankelijk is van de vrijheid van informatie is nog niet opgekomen bij Universitair docent journalistieke Alexander Pleijter en journalist Laura Starink. Deze vrijheid van informatie wordt onder druk gezet door journalisten. Zij strijden, zoals journalist Chris Klomp van het Algemeen Dagblad en Saskia Belleman van de Telegraaf actief tegen openbaring van de waarheid. Zoals de waarheid in verband met 9/11 en Hiv en AIDS en CORONA en het kindermisbruik door de jeugdhulp en de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust.

Journalisten gaan zo ver in hun strijd tegen de vrijheid van informatie dat zij deelnemen aan het terrorisme gerelateerd bedreigen en bedriegen van de rechtspraak waardoor zij een gevaar zijn voor de rechtsorde. Universitair docent journalistiek Alexander Pleijter werkt samen met Big Tech om desinformatie weg te krijgen. Dat Facebook en Twitter en YouTube juist belangrijke informatie verwijderen waaruit blijkt dat Alexander Pleijter en de gehele vaderlandse journalistiek nepnieuws verspreiden over Corana en andere terrorisme en misdaad feiten is onderdeel van de strijd van de terreurbeweging der journalisten die Nederland thans overvalt en bezet houdt middels Coronamaatregelen. Deze terreurbeweging wordt ook de Zionistische beweging of de beweging van Herzl genoemd.

Share |