U bent hier: Home / Nederland wordt overvallen

Nederland wordt overvallen

by J.L. de Kreek — last modified 18-07-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Een jaar of tien reeds wordt melding gemaakt van door een statelijk acterende beweging gepleegde overval op Nederland, de wereld en Europa. Deze beweging bedreigt en bedriegt onderdelen van de Staat der Nederlanden terrorisme gerelateerd om het bestaan en de strijd van de beweging te ontkennen, ervan weg te kijken en handen van zaken af te trekken. Deze beweging is opgericht, geleid, gemanged en bestuurd door journalisten. Het statelijke doel is oppermacht voor de UBO van de beweging. Aan de top van de organisatie staat een syndicaat van industriëlen waarvan de leider the Doge of Eerste Prins wordt genoemd. Deze beweging is verantwoordelijk voor Hitler en de gaskamers.

De beweging heeft documenten meegedeeld aan het publiek. Deze documenten zijn in samenhang met de Bijbel, meer in het bijzonder de boeken Ezechiël en Openbaring, en enkele andere documenten, de agenda van het internationaal terrorisme. In deze agenda staan nauwkeurig en gedetailleerd de voorbereidingen van de beweging op WOII en de Holocaust beschreven, het oorlogdoel, de instructies voor volgers, de richting waar het heen moet en wie allemaal deelnemers zijn. In deze documenten staat precies beschreven hoe de beweging de Holocaust heeft bewerkstelligd. En dat de industriëlen die vandaag worden aangevoerd door Klaus Great Reset Schwab, van oudsher deelnemen aan de beweging. De beweging bezit het oorlogsdoel de Franse Revolutie om te wentelen. En dus een eind te maken aan democratie en mensenrechten. De beweging ambieert aristocratie.

Het doel wordt gerealiseerd door het bewerkstelligen van internationale misdrijven, massamoord, terrorisme en misdaden anderszins. Zo zijn de antisemieten de beste vrienden en trouwste bondgenoten van de beweging en door de beweging geaccrediteerd voor uitvoering van de Endlösung. De helden van Geert Wilders, Thierry Baudet en Adolf Eichmann zijn de grote historische leiders van deze beweging. Deze beweging is schuldig aan verhoogde terreurdreiging en aanslagen in Afghanistan op Nederlandse en NATO militairen. De Telegraaf neemt in ieder geval deel sinds 1922. En is nog altijd een trouwe volger van de statelijk acterende niet bij de Geneefse Conventies aangesloten beweging die mede middels de Coronacrisis strijdt met het oorlogsdoel aristocratisch oppermacht te vestigen.

Share |

Permalinks