U bent hier: Home / Nederlandse deelnemers aanslagen 9/11

Nederlandse deelnemers aanslagen 9/11

by J.L. de Kreek — last modified 11-09-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Als wiskundige Pepijn van Erp van Stichting Skepsis geloofd moet worden zijn de kraters van de drie torens van de Twin Towers ontstaan omdat de torens met zo’n kracht en snelheid zijn ingestorte ten gevolge van de inslag met de vliegtuigen dat ze een deuk in de aarde hebben geslagen. Die kraters waren er niet voordat de torens zijn ingestort. De logica van wiskundige Pepijn van Erp van Stichting Skepsis volgend die ruimhartig wordt gedeeld door de vaderlandse journalistiek is het door de vliegtuigen gekomen dat de torens etages diepe kraters hebben achtergelaten en relatief zo weinig puin. Juist wiskundige Pepijn van Erp en zijn Stichting met al hun pretenties kunnen uitrekenen dat wat zij stellen en beweren over de aanslagen in de VS 11 september 2001 gewoon niet kan.

De aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 zijn gepleegd door de beweging die achter de Jodenvervolging, de Coronacrisis en Deep Democracy zit. Opvallend veel Nederlanders nemen deel aan de aanslagen in de Verenigde Staten 11 september 2001. Een grote massa is het ermee eens dat iedereen bedrogen wordt met het officiële verhaal. Ook deskundigen die beter moeten weten en het publiek dienen te informeren over de natuurkundige, scheikundige en wiskundige onmogelijkheid van het officiële verhaal. De aanslagen 9/11 zijn gepleegd ten behoeve van de vestiging van oppermacht voor het Syndicaat wat de grote UBO is van de Coronacrisis. De Jodenvervolging, de aanslagen in de VS 9/11, de Coronacrisis en diverse anderen aanslagen sinds 1895 zijn het werk van een en dezelfde door journalisten opgerichte, geleidde en bestuurde beweging.

De uitingen van meeste Nederlandse journalisten en hun media in verband met de aanslagen in de Verenigde Staten 11 september 2001 dienen naar Amerikaans recht te worden gekwalificeerd als ‘accessory-after-the-fact’. Die vorm van deelname kent het Nederlands strafrecht niet. In Nederland zijn journalisten en deskundigen die het officiële verhaal vertellen de terroristen behulpzaam die de aanslagen hebben bewerkstelligd. Ze verschaffen opzettelijk gelegenheid, middelen of inlichtingen tot het plegen van het misdrijf. Ze plegen het bedrog bij de aanslagen in de VS september 2001 om vervolging van of straf te voorkomen voor de personen die de aanslagen hebben gepleegd. En voor begeleiding van met die aanslagen bewerkstelligde maatschappelijke veranderingen. Ze maken het nepnieuws wat ze als waarachtige feiten verspreiden, en jagen in de (sociale) media actief op personen met een andere mening om hen te demoniseren en monddood te maken.

Nu wil het geval dat de beweging die zit achter de aanslagen in de Verenigde Staten 11 september 2001 ook de Holocaust heeft bewerkstelligd. Het is een en dezelfde beweging. Het is een rode draad van de oprichting van de beweging te Basel 1897 door de prominente Oostenrijkse journalist Theodor Herzl naar de Jodenvervolging, de Endlösung, de Holocaust, 9/11, Deep Democracy en de Coronacrisis vandaag. De beweging borduurt voort op successen uit het verleden en kan zich bogen op brede steun in journalistiek en media. En op het feit dat het doeltreffend onderdelen van de Staat der Nederlanden terroristisch bedreigt en bedriegt waardoor het ongehinderd de gang kan gaan. Deelnemers aan deze beweging staan ook aan de basis van structureel sadistisch seksueel en ander kindermisbruik ten titel van Jeugdzorg of Kinderbescherming.

Share |