U bent hier: Home / Notulen voorbereidingen Holocaust online

Notulen voorbereidingen Holocaust online

by J.L. de Kreek — last modified 28-04-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Het debat over de inhoud van de notulen van het Kabinet roept de vraag op waarom Geert Wilders zich druk maakt. De notulen van de Israëlische autoriteiten sinds 1897 zijn ook openbaar, en ook daarom maakt niemand zich wild. Uit die notulen blijkt dat de Israëlische autoriteiten de grote initiators zijn van de Holocaust. Aangevoerd door de held van Geert Wilders. Geert Wilders gedraagt zich als vijandige strijder die werkt voor de beweging van zijn helden. De journalisten Theodor Herzl en Ze’ev Jabotinsky. Zonder de ongeremde inzet van deze mannen voor de stichting van een Joodse Staat was er geen Holocaust geweest. Wilders heeft het er niet over. En de Telegraaf ook niet.

Waarover de Telegraaf het ook niet heeft is het feit dat Geert Wilders met zijn Koran-uitingen waaronder FITNA valt aan de basis staat van verhoogde terreurdreiging, en het succes van de aanslag te Afghanistan 18 april 2008 op een Nederlands konvooi waarbij de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS zijn gesneuveld en twee anderen militairen zwaargewond zijn geraakt. Benadelen van de Staat en bondgenoten bij en tijdens gewapend conflict is strafbaar gesteld in de artikelen 92 e.v. van het Wetboek van Strafrecht. Hoewel Geert Wilders een politiek ambtenaar is kan hij daarvoor als burger strafrechtelijk aansprakelijk worden gesteld omdat FITNA tot zijn persoonlijke werk behoort.

Geert Wilders krijgt veel steun en hulp in Nederland en uit het buitenland. Vooral ook van de Mainstream media. Geert Wilders zou een vriend van de Joden zijn terwijl hij de grote initiators van de Holocaust als zijn helden ziet. Met zijn gedoe draagt Geert Wilders willens en wetens bij aan haat tegen en discriminatie van Joden. Door zijn zogenaamde vriendschap met de Joden geeft hij het gehele Joodse volk een slechte naam. en lokt hij willens en wetens antisemitisme uit. Uit de openbare authentieke notulen van het werk van de Israëlische autoriteiten tussen 1897 en 1940 blijkt evident dat de beweging van de held van Geert Wilders een volgende Holocaust in de agenda heeft staan die zal plaatsvinden op de bergen van Israël. De Coronamaatregelen zijn daarvan voorbereidingshandelingen.

Share |

Permalinks