U bent hier: Home / Omvangrijk Coronabedrog

Omvangrijk Coronabedrog

by J.L. de Kreek — last modified 29-04-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het bedrog in verband met Corona is omvangrijk. Ziekenhuizen in de VS krijgen geld voor elke Covid-19-diagnose. Een kenmerk van dit bedrog is als een arts stelt en beweert dat er weinig bekend is over Covid-19. Er is heel veel bekend over virussen. Zoals dat er families en geslachten zijn. En dat Covid-19 een Coronavirus is wat verwant is aan Sars-cov. Ook is bekend van Covid-19 dat het snel verspreidt. Dit is een voordeel bij het nadeel omdat snel verspreidende virussen niet gevaarlijk zijn. Langzaam verspreidende virussen zoals Ebola zijn gevaarlijk. Bovendien is er best veel bekend over de evolutie van virussen. Covid-19 heeft er 50 jaar over gedaan om over te springen van dier naar mens.

Recent stond op AD.nl het verhaal dat nertsen ook zijn besmet met Covid. Er zijn dierenartsen die stellen en beweren dat Covid-19 niet overspringt naar honden en katten terwijl daarvoor geen aanwijzing is want virussen evolueren de hele tijd.    De lockdowns bewerkstelligen dat de goed geïsoleerde woningen in Nederland kweekruimtes worden voor het virus. Die leren over te springen naar katten en honden. Bekend van de Covid-19 epidemie is dat het Outbreak Management Team wil dat het voortkabbelt. Men wil de epidemie niet beëindigen. Wat ook een concrete aanwijzing is dat de maatregelen zijn geworteld in machtsmisbruik.

YouTube en journalisten als Chris Klomp claimen het alleenrecht op de waarheid en feiten en bannen of demoniseren actief bronnen die het geluid laat horen waarmee de aandeelhouders van YouTube en Chris Klomp b.v. het niet eens zijn. Covid-19 is niks om bezorgd over te zijn. De piekbelasting in de gezondheidszorg kan gewoon worden afgevangen door HCQ in de eerste lijn toe te staan. Bovendien is de  behandeling om patiënten in het IC aan de beademingsapparaten te zetten misschien bij nader inzien toch niet zo’n goed idee. Covid-19 is een gemiddelde tot stevige griep. Dus daarvan is niet meer te verwachten dan van elke andere een gemiddelde tot stevige griep.

Share |

Permalinks