U bent hier: Home / Ongehoord Nederland en terrorisme

Ongehoord Nederland en terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 06-03-2020 03:00
Opgeslagen onder:

In het algemeen zijn journalisten en hun media dienstbaar aan de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders. Ook de Beweging van Herzl genoemd. Journalist Arnold Karskens en zijn omroep Ongehoord Nederland zijn daarop geen uitzondering. Journalist Arnold Karskens is teven voorzitter van Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden. Ook presenteert journalist Arnold Karskens zich als Nazi-jager. Desondanks weigert journalist Arnold Karskens aan het publiek mee te delen dat de bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl het creatieve brein is van de Holocaust.

Hoe journalisten en hun media de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust hebben bewerkstelligd is goed te zien aan de objectieve bronnen op de website holocaustles.nl. Bij journalist Arnold Karskens is het bijzondere aan de hand dat hij actief strijdt tegen personen die de waarheid en de feiten openbaren met betrekking tot de terreurbeweging van de helden van Geert Wilders en de grote groep personen daaromheen zoals journalisten en hun media. Journalist Arnold Karskens is met zijn verhalen ook helemaal thuis op The Post Online. Dat is het platform van journalist Bert Brussen. Een van de vele Telegraaftrollen die de media rijk zijn.

De Telegraaf levert in ieder geval sinds 1922 support en services aan de terreurbeweging van de helden van Wilders. Journalist en Nazijager Arnold Karskens is te beroerd om de feiten serieus te nemen terwijl ze op straat liggen. In der tijd toen de oorlog in Irak uitbrak was journalist Arnold Karskens boos op al zijn collega's in de journalistiek die meegingen met public relations excursies van ministeries in Afghanistan. Journalist Arnold Karskens noemde dat embedded journalism. En dus niet onafhankelijk. Wat journalist Arnold Karskens onder onafhankelijke journalistiek verstaat blijkt uit zijn voorzitterschap van Stichting Onderzoek Oorlogsmisdaden en de deelname van het bekende VVD-lid Fred Teeven daaraan die politiek verantwoordelijk is voor de oorlogsmisdaden van the Coalition of the Willing in Irak.

Ander relevant defect aan journalist Arnold Karskens en zijn Ongehoord Nederland is dat zij zwijgen over de genocide van the Coalition of the Willing in Irak. Bewerkstellig door excessief bombarderen met munitie van verarmd uranium. De beruchte dosis-effect-relatie is algemeen bekend in de politiek en geaccepteerd door het Nederlandse Parlement. Eigenlijk is het niet vreemd dat Arnold Karskens hierover niks publiceert want hij schrijft op The Post Online waarvan algemeen bekend is dat eigenaar Bert Brussen niet wil dat op zijn platform over de genocide in Irak wordt geschreven. Journalist Arnold Karskens kiest de personen waarmee hij samenwerkt zorgvuldig uit.

Share |