U bent hier: Home / Oorlog ambtenaren tegen burgers

Oorlog ambtenaren tegen burgers

by J.L. de Kreek — last modified 29-09-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De oorlog van ambtenaren tegen burgers gaat een volgende fase in. Afgelopen jaar zijn in Nederland rond de tienduizend mensen vermoord middels beslissingen van ambtenaren. Beslissingen van ambtenaren leiden ook tot mensenhandel. Dit wordt eufemistisch kinderbescherming genoemd. Er bestaat geen bewijs van het feit dat het virus Sars-cov-2 de veroorzaker is van de ziekte Covid19. De PCR-test die wordt gebruikt om besmettingen te constateren is daarvoor ongeschikt. Bovendien is HCQ beschikbaar voor huisartsen dus er is geen enkele noodzaak voor Coronamaatregelen. Niemand hoeft bang te zijn voor het Coronavirus.

Wereldwijd zijn een miljoen, andere bronnen hebben het over twee miljoen, mensen vermoord middels Coronamaatregelen. De truc die wordt toegepast om de Coronadoden te bewerkstelligen heeft ook gewerkt bij Hiv en AIDs. Angstzaaien helpt. Ook toen was iedereen in paniek in verband met een virus waarvan de paniekzaaiers wisten dat het niet de oorzaak kan zijn van AIDS omdat Robert Gallo dit objectief heeft bewezen middels de door hem gepubliceerde meetgegevens in Science mei 1984. De bedriegers bedriegen in verband met basisfeiten en basiskennis. Informatie die voor iedereen beschikbaar is, zelfs voor journalist Chris Klomp.

Dat de Mainstream media halsstarrig de waarheid en de feiten niet of verdraaid publiceren is omdat de MSM deelnemers zijn aan de beweging die schuldig is aan de Coronamaatregelen voor oppermacht. Te Basel 1897 hebben journalisten een beweging opgericht die zich tot doel heeft gesteld de Joden uit te roeien en de democratie en mensenrechten om te wentelen. En ouderwets aristocratisch bestuur in te voeren. De schuldigen aan het terrorisme en de massamoord door Coronamaatereglen en de mensenhandel door kinderbescherming zijn getraind in Deep Democracy. Dit maakt onderdeel uit van de psychologische oorlogsvoering van ambtenaren tegen burgers.

Share |

Permalinks