U bent hier: Home / Oorlog in Europa

Oorlog in Europa

by J.L. de Kreek — last modified 03-07-2023 03:00
Opgeslagen onder:

Het is dus de bedoeling van de beweging van de helden van Thierry Baudet en Geert Wilders om oorlog in Europa te bewerkstelligen en de macht in Europa om te wentelen naar de situatie voorafgaande de Franse Revolutie. De ideeën voor deze grote revisie of grote reconstructie komen uit de koker van journalist Theodor Herzl en worden ondersteund door alle journalisten ter wereld. Journalisten zijn deelnemers aan ernstige misdrijven waaronder terrorisme. Ook de journalisten aan de zijde van de zogenaamd alternatieve media.

De media in alle vormen worden overheerst door de cognitieve dissonantie in verband met het holocaustbedrog der journalisten. En overigens historici en bepaalde andere (rechts)personen. Voor de veiligheid van Nederland, de wereld en Europa is het gewenst en noodzakelijk dat de Holocaust goed wordt begrepen. Om te kunnen beoordelen wat de realiteit is achter het bedrog met terroristisch oogmerk in de journalistiek. Ook nepnieuws of desinformatie genoemd.

Journalisten media breed nemen tevens deel aan andere ernstige misdrijven waaronder de mensenhandel en het kindermisbruik in de jeugdzorg en kinderbescherming.  Dat juist journalist Chris Klomp met al zijn fatsoen en geveinsde kennis over het strafrecht niet witheet en giftig op al zijn platforms daarover briest, benadeelt de jeugd op een manier die kwalificeert als liederlijk.

Het is in het algemeen van belang voor iedereen om goed te begrijpen dat a) zionisten geen Joden zijn en b) de zionisten een door journalisten opgerichte terroristische beweging zijn van antisemieten die de Joodse identiteit stelen en als ware zij Joden de media en Palestina koloniseren. De media wereldwijd ook in de zogenaamd alternatieve hoek is zwaar vergiftigd met de leugens over de ware toedracht van de Holocaust en wie precies erachter zitten en waarom.

Dit waarom van de Holocaust, het doel, bepaalt de geopolitiek van vandaag. Sinds 1895 wordt de wereldpolitiek gedomineerd door de complete realisatie van de ideeën van journalist Theodor Herzl voor omwenteling van de Franse Revolutie en revisie van mensenrechten en democratie in de staat van voor de Franse Revolutie toen despoten en slavendrijvers de dienst uitmaakten. Daarom de samenspanning in Oekraïne tussen de zogenaamd joodse Zelensky en de nazis, en de aanhouden leugen in de Pers dat Zelensky van Joodse komaf zou zijn. Zelensky staat in de bijna 126 jarige antisemitische traditie van de journalisten Theodor Herzl en Ze'ev Jabotinsky.

De twee grote zionistische leiders die voor de oorlog zeer actief en diepgaand samenspanden met antisemieten en nazi's om Palestina te koloniseren als grondgebied voor het koninkrijk wat het wereldhuis van de patroon van helden van Thierry Baudet en Geert Wilders daar zal vestigen, en het gehele Joodse volk uit te roeien. Regerend als Vorst alsof Gd dat zo heeft bedoeld. Het zionisme heeft meer gemeen met het diep zwarte antisemitisme der Papen dan met iets wat lijkt op Jodendom. Het zionisme is juist zeer anti-Joods en de antisemitische ideologie van de helden van Thierry Baudet en Geert Wilders, van president Zelensky van Oekraïne en van de beste vrienden en trouwste bondgenoten van de Duitse bezetter in de Tweede Wereldoorlog.

Share |

Permalinks