U bent hier: Home / Oplichters bepalen Coronabeleid

Oplichters bepalen Coronabeleid

by J.L. de Kreek — last modified 29-12-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het Coronabeleid wordt bepaald door oplichters bij het RIVM en OMT en in het algemeen in de zorg. De pandemie van het nieuwe Cornavirus wordt snel, veilig en goedkoop opgelost door het Zelenko-protocol te handhaven. Dat is algemeen bekend in de zorg. De oplichters bij het RIVM en het OMT hebben een eigen wetenschap verzonnen op basis waarvan zij bewijzen dat zij gelijk hebben. De basis van de virologie, wat effectief iedereen heeft gehad met biologie op school, is losgelaten door de pseudo-wetenschappers in het bestuur van Nederland, de wereld en Europa.

Alle maatregelen die worden genomen in verband met de bestrijding van de pandemie van het virus zijn erop gericht dat de crisis voortduurt. Zelfs het werk van Viruswaarheid. Potentieel kan het escaleren tot een niveau waarbij de georganiseerde misdaad nog harder ingrijpt. Het is makkelijk te zien en begrijpen dat het RIVM en OMT liegen en bedriegen in verband met de pandemie van het virus. Hun eigen data bewijst hun ongelijk. Dat de nieuwe variant van het virus uit Groot Brittannië 70 keer meer besmet is goed nieuws! Er zijn virussen die misschien wel duizend keer besmettelijker zijn dan Sars-cov-2. Des te besmettelijker des te ongevaarlijker het virus. 

Virussen evalueren om niet ten onder te gaan aan het genezende werk van het immuunsysteem der mensen en dieren. Om te kunnen overleven worden virussen minder gevaarlijk. Des ongevaarlijker een virus des te besmettelijker het kan zijn des te meer het verspreidt des te groter de overlevingskans. Dat is de standaard evolutie van virussen. Of hebben de Gewillige Beulen in het bestuur met al die lock-downs een agressievere variant van Sars-cov-2 gekweekt? Ebola is extreem dodelijk en lang niet zo besmettelijk als Sars-cov-2. Ebola heeft fysiek contact van mensen nodig om over te springen. Het Coronavirus besmet een heel gebouw vol mensen na een nies. Nu wordt een nieuw griepvirus waarvan de klachten snel, veilig, goed en goedkoop worden behandeld door het Zelenko-protocol, bestreden met middelen die verder gaan dan bestrijding van EBOLA. Dat is de omgekeerde wereld.

Des te besmettelijker Sars-cov-2 des te beter. Bovendien bestaat er nog altijd geen objectief bewijs van het bestaan van het virus Sars-cov-2. In de sociale media is daarom bij herhaling gevraagd. Het RIVM en het OMT nemen niet eens de moeite om even op de klassieke wijze volgens Kochs’s Postulaten a) het bestaan van het virus objectief te bewijzen en b) het causale verband tussen het virus en Covid19 vast te stellen. Bewijs van dat causale verband bestaat niet. Covid19 patiënten die sterven op het IC zijn daar gedood middels de behandeling. Zou fijn zijn wanneer deze massamoord doordringt tot het bewustzijn van opsporing en vervolging.

Massamoord door behandelingen in de zorg komt vaker voor in de geschiedenis. Een bekend geval is natuurlijk Joseph Mengele. Die in Auschwitz experimenten deed op gevangenen. Later, na de oorlog, is er een grote groep zogenaamde experts actief om iedereen te vergiftigen met leugens en bedrog over HIV en AIDS. En op basis daarvan heel veel fondsen te werven en rond de dertig miljoen mensen te vermoorden. AIDS wordt niet veroorzaakt door HIV. De man die AIDS heeft bedacht is ook prominent aan het werk in verband met het Coronabedrog. De Coronamaatregelen zijn massamoord, terrorisme en genocide. Alles tegelijk. Geen bepaling in het strafrecht wordt gerespecteerd door het OMT en het RIVM ter bestrijding van de pandemie van het virus.

Share |

Permalinks