U bent hier: Home / Oplossing Coronacrisis

Oplossing Coronacrisis

by J.L. de Kreek — last modified 25-09-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De oplossing voor de Coronacrisis is toegang voor huisartsen tot Hydroxychloroquine (HCQ). De hoeveelheid empirisch bewijs van de werking van HCQ is overweldigend. De reacties van autoriteiten op het initiatief van huisarts Rob Elens van covidzelfzorg19.nl is stuitend arrogant. Omdat de crisis nu reeds bijna tienduizend Nederlandse slachtoffers heeft gekost terwijl in landen waar HCQ is toegestaan de sterfte cijfers dramatisch lager zijn staat het verbod op HCQ gelijk aan een vorm van massamoord.

Bovendien zijn de Coronamaatregelen een vorm van terrorisme. De maatregelen voldoen aan alle bestanddelen die het strafrecht stelt aan terroristische misdrijven. De maatschappij is veranderd. Mensen is vrees aangejaagd. Met een spookverhaal wat geen grondslag heeft in de realiteit. Er staan geen sabeltandtijgers voor de grot! Autoriteiten reageren niet op de druk uit de samenleving. Het maakt niet uit wie zich sterk maakt. Alles wat op weldenkende overwegingen lijkt wordt rucksichlos de kop ingedrukt. 

Voor bewustwording bij autoriteiten is het nodig dat bepaalde bevoegde ambtenaren worden geïnformeerd over de misdaden tegen het leven en de terroristische misdrijven middels Coronamaatregelen. De kans dat het Openbaar Ministerie spontaan uit zichzelf Jaap van Dissel cum suis vervolgt is niet groot. Het OM moet daartoe worden aangezet. Door de massa burgers die de massamoord en het terrorisme herkennen en hun burgerplicht nakomen met het doen van aangifte.

Bij massamoord, terrorisme en mensenroof is iedereen verplicht aangifte te doen. De massamoord en het terrorisme is bekend bij veel personen in de sociale media. In ieder geval een paar honderdduizend mensen zijn actief om het normale normaal terug te krijgen. Als deze mensen nu even pas op de plaats houden. En bestuderen wat er staat op aangiftecovid19.nl en de aangifte die daarop staat als model nemen om de burgerplicht na te komen, dan is er een basis voor nieuwe rechtszaken tegen het onbehoorlijke bestuur met meer kans op succes dan Viruswaarheid.

Share |

Permalinks