U bent hier: Home / Overeenkomst Baudet en Zelensky

Overeenkomst Baudet en Zelensky

by J.L. de Kreek — last modified 09-12-2022 03:00
Opgeslagen onder:

De overeenkomst tussen Thierry Baudet, de leider van het Forum voor de Democratie, en president Zelensky van Oekraïne is dat ze beide behoren tot de stam der Zionisten. Thierry Baudet is een voorstander van president Putin van Rusland. Baudet vindt Putin geweldig. President Zelensky van Oekraïne kan Putin niet luchten of zien. Desondanks hebben Baudet en Zelensky het nodige met elkaar gemeen waardoor het optreden van Thierry Baudet in een zeer bedenkelijk daglicht komt te staan. Zowel Thierry Baudet als president Zelensky van Oekraïne zien de bekende Oostenrijkse journalist als een grote leider omdat hij te Basel 1897 de oprichter is van de zogenaamd Joodse staat Israël.

President Zelensky van Oekraïne is zogenaamd Joods. De man die zowel door Zelensky als Baudet wordt gezien als de 'founding father’ van Israël is de Oostenrijkse journalist Theodor Herzl. Baudet ziet Herzl als zijn held. Zijn voorbeeld. Thierry Baudet ademt Zionisme. Net als Zelensky. De opschepperij van Baudet over zijn steun aan Rusland is om in Nederland een conflictueuze tweedeling te bewerkstelligen. Net als Zelensky doet in Oekraïne. De Zionisten voeden beide kanten van de strijdende partijen. Dat deden de Zionisten ook bij en tijdens de Tweede Wereldoorlog en hun voorbereidingen daarop.

De agenda van de Zionisten omvat na de oorlog mede een grote crisis in Europa vergelijkbaar met apocalyptische omstandigheden en geweld en dreigingen met geweld. De man die door Baudet en Zelensky worden gezien als oprichter van de zogenaamd Joodse staat Israël is tevens de grote initiator van de Holocaust. Zowel Baudet als Zelensky zijn daarmee bekend. Moeilijk voor te stellen dat Thierry Baudet niet bekend is met de publicaties van zijn held die tegenwoordig zijn te vinden op de website www.holocaustles.nl

In Wappiestan lopen mensen nog achter Baudet aan. Wanend dat Thierry Baudet hen zal verlossen van alle narigheid die iedereen overkomt de hele tijd crisis na crisis en niemand die wat doet. Dat komt omdat Wappies complotdenken. Dit is een  vorm van denken waarbij de fantasie of gevoel een grotere rol speelt dan de concrete feiten en omstandigheden. Complotdenkers kunnen niet denken. Omdat Thierry Baudet populair is onder Wappies heeft Baudet het over reptielen, en dweept hij met de Britse complotdenker David Icke. Terwijl Thierry Baudet ermee bekend is dat de patroon van zijn held het grote reptielennest vertegenwoordigt wat zowel de oprichting van Israël als de Holocaust heeft gesponsord.

Share |

Permalinks