U bent hier: Home / Overeenkomst Holocaust en Marianne Vaatstra

Overeenkomst Holocaust en Marianne Vaatstra

by J.L. de Kreek — last modified 02-01-2019 06:00
Opgeslagen onder:

De overeenkomst tussen de Holocaust en Marianne Vaatstra is dat personen die betrokken zijn bij de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor de vorige en volgende Holocaust, na de rituele moord op Marianne Vaatstra extern zijn ingehuurd als experts met betrekking tot cultuur, rituelen, tradities en management om de directie en medewerkers van het asielzoekerscentrum in Kollum bij te staan. Omdat ze het opnamen voor de moordenaar. Deze personen onderwijzen ook Deep Democracy. Deep Democracy is de brainwash van psychoanalytici van deze terroristische organisatie zodat de massa de regime change die deze organisatie ambieert makkelijker accepteert.

Deze terroristische organisatie is ook verantwoordelijk voor de aanslagen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001. En mogelijk verantwoordelijk voor de aanslag op de MH17. Deze terroristische organisatie is verantwoordelijk voor ISIS en de SS. Tevens is deze terroristische organisatie verantwoordelijk voor gedwongen verdwijning en misbruik en mishandeling van minderjarigen. Eufemistisch kinderbescherming genoemd. Het valt te betwijfelen of Marianne Vaatstra is vermoord door Jasper Steringa. Dat er een terroristische organisatie actief is die verantwoordelijk is voor bovenstaande staat vast. Door jaren lange terrorisme gerelateerde bedreigingen en bedrog van de rechtspraak zijn deze misdrijven nog niet vervolgd.
><br>Journalisten en hun media bedrijven, verenigingsleden van de VVD en het CDA en de CU en ook andere partijen zijn tevens de actieve leden van deze terroristische organisatie. Aangevuld met experts van diverse vakgebieden die de publieke opinie misleiden. En aandacht afleiden van waarom het echt gaat. En mensen in de waan plaatsen over gebeurtenissen en feiten. Voorts zijn er natuurlijk de financiers. Dit zijn zeer rijke families die zich nog altijd te kort gedaan voelen in verband met de Franse Revolutie. En democratie en mensenrechten. Deze families willen de macht terug grijpen die zij vóór de Franse Revolutie bezaten. Daarom financieren zij de terroristische organisatie die verantwoordelijk is voor bovenstaande feiten. Inclusief de verbreiding van Deep Democracy als alternatief voor de democratie.

Share |

Permalinks