U bent hier: Home / Pedofilie is hot

Pedofilie is hot

by J.L. de Kreek — last modified 02-12-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Het begint erop te lijken dat pedofilie razend populair is tegenwoordig. Iedereen heeft het er over. De ene klokkenluider na de ander komt op voor misbruikte kinderen en beschuldigt de pedofiele daders. Journalisten zitten in de cel in Ierland omdat ze de hele Nederlandse top beschuldigen pedofiel te zijn. De Kerk moet onroerend goed verkopen om de door pedo priesters misbruikte kinderen te compenseren. Is het Bacchanaal van de misbruikende sado-pedo-elite wat kinderen ritueel aan stukken scheurt op het altaar voor Moloch, echt?!

De realiteit is dat bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en het ministerie van Justitie en Veiligheid sprake is van georganiseerde misdaad wat zich ten titel van kinderbescherming schuldig maakt aan gedwongen verdwijning, mensenhandel en (seksueel) kindermisbruik. Kinderen hebben de pech dat niet zelden zij die zeggen de grote kinderbeschermers te zijn juist de kinderen het meest en hardst misbruiken. De Overheid is de grootste kindermisbruiker van Nederland. Onder toezicht van de Jeugdzorg of de Kinderbescherming worden kinderen tot 400% meer misbruikt dan thuis.

Het bestrijden van het georganiseerd sadistisch kindermisbruik is een issue want “Jeugdzorg zit er tussen”. Jeugdzorg en de Kinderbescherming zijn ketenpartners van de Rechtspraak. De medewerkers van deze diensten worden vertrouwd door de Rechtspraak als ambtsedig verklarende ambtenaren. In ogen van de Rechtspraak spreekt de Jeugdzorg altijd de waarheid want het is belast met de nobele taak kinderen te beschermen en veilig en gezond te laten oproeien naar volwassenheid. Het kunstje wat de kindermisbruikers van de Overheid flikken heet Geen Waarheidsvinding Doen en Artikel 430 Lid 3 Rv Niet Handhaven. Twee dingetjes die ze niet doen en waarover ze niemand iets vertellen behalve zo hier en daar in documenten waarnaar niemand kijkt.

Er is natuurlijk meer wat de kindermisbruikers van de Overheid doen om hun prooi veilig te stellen. Zoals misbruiken van meisjes in instellingen waar ze zijn opgesloten met jongens. Dan worden ze 50/50 misbruikt voor het oog van de bewakingscamera en niemand die ingrijpt. De ene helft van de tijd door de jongens. De rest door het personeel. Buiten gekomen worden de voorbewerkte dames opgewacht door de loverboys in mooie auto’s en met vlotte praatjes en bling bling en die de meisjes inpakt voor het echte werk op de achterbank van de auto van de ambtenaar die op zijn manier profiteert van het georganiseerd sadistisch kindermisbruik door de Overheid.

Het is niet ondenkbaar dat de georganiseerde misdaad in de kinderbescherming kinderen ook ritueel misbruikt alsof ze door priesters worden toevertrouwd aan Satan. Of andere vormen van extreme perversiteiten met kinderen gewillig geofferd door een bloeddorstige meute omdat deze georganiseerde misdaad is geïnspireerd op het werk van experts in rituelen en sado masochisme. Pedofilie en kindermisbruik zijn overigens geen synoniemen. Pedoseksualiteit is het verrichten van seksuele handelingen met personen jonger dan 16 jaar. De kindermisbruikers van journalist Chris Klomp die geen pedofielen zouden zijn, zijn  pedoseksueel. Dus toch gewoon pedo.

Share |

Permalinks