U bent hier: Home / Pedofilie, vermoederen en kinderrechten

Pedofilie, vermoederen en kinderrechten

by J.L. de Kreek — last modified 26-11-2019 03:00
Opgeslagen onder:

In Nederland is een relatief grote groep pedofielen actief die zich schuldig maakt aan georganiseerde misdaad, mensenhandel en gedwongen verdwijning van minderjarigen. Best veel vrouwen nemen hieraan deel. Zij vermoederen de kindermishandeling en het kindermisbruik van de Jeugdhulp. Pedofilie onder vrouwen is een taboe onderwerp. Het kwam aan de orde in verband met het onderzoek van de Commissie Samson naar het kindermisbruik in de Jeugdhulp. Het misbruiken van kinderen door de Jeugdhulp is een slepende kwestie.

De Jeugdhulp wordt omgeven door een grote groep professionals die geld verdient aan de Jeugdhulp met de levering van bijvoorbeeld trainingen. Of propaganda. Of rechtsbijstand. Of gewoon advies. Objectieve bronnen staan online waaruit blijk dat de Jeugdhulp beslissingen van rechters ten uitvoer legt zonder dat enig stuk is betekend aan de partij die is veroordeeld. Deze beslissingen bemachtigt de Jeugdhulp middels valse zorgmeldingen en spoedaanvragen bij rechters die zelf werkzaam zijn in de jeugdhulp. Ouders worden daarbij niet gehoord. Bij de hulpvaardige Politie wordt niet gevraagd naar een betekend exploit terwijl dat wettelijk is verplicht. Kinderrechters vertrouwen blind op de Jeugdhulp. De grossen van in Nederland gewezen vonnissen, van beschikkingen van de Nederlandse rechter kunnen niet worden ten uitvoer gelegd dan na betekening aan de partij tegen wie de executie zich zal richten. Dat staat in artikel 430 lid vier Wetboek van Rechtsvordering. Ook is er geen equality of arms want Jeugdhulp bezit strafrechtelijke middelen in het civiele kader waartegen ouders en kind niet zijn beschermd.

De Nederlandse kinderbescherming maakt zich doelbewust schuldig aan gedwongen verdwijning van minderjarigen en mensenhandel. De kinderen die verdwijnen worden misbruikt. Ook seksueel. Het grootste risico op misbruik en mishandeling lopen kinderen in de Jeugdhulp. De statistieken bewijzen dat de zorgverleners in de Jeugdhulp zich bij herhaling schuldig maken aan ernstig kindermisbruik. Vrouwen die pedofielen zijn werken het liefst voor de kinderbescherming. Bij de vrouwelijke pedofielen in de kinderbescherming staat het individuele seksueel misbruik minder op de voorgrond dan bij hun mannelijke soortgenoten. Die de meisjes gewoon verkrachten voor het oog van bewakingscamera's en niemand doet wat. De vrouwen drukken de kinderen aan de borst. En trekken zich niks aan van de schendingen door de Jeugdhulp van de kinderrechten. Ze zorgen graag voor kinderen, die vrouwen. Dat is een ziekte onder vrouwen waardoor ze de verhoudingen uit het oog verliezen en zeer ernstige misdrijven in de Jeugdhulp begaan.

Het is makkelijk te zien en begrijpen dat de kinderbescherming chronisch kinderen gedwongen laat verdwijnen voor geld. Internationaal is Nederland toonaangevend. Een van de personen die verantwoordelijk is voor deze vorm van georganiseerde misdaad is Joris D. Bovendien is Joris D. mede verantwoordelijk voor oorlogsmisdaden, terrorisme en genocide in Moslimlanden. Bovendien zijn er bronnen die doen vermoeden dat Joris D. iets te maken heeft met de moord op Marianne Vaatstra. Of althans met het verdoezelen van de waarheid in verband daarmee. Er is een wet tegen het gedwongen laten verdwijnen van minderjarigen. Dit is de Wet Internationale Misdrijven. Kortaf: WIM. Het misdrijf is strafbaar gesteld met levenslang. Dit betekent dat de Jeugdhulp kinderen beschermt door misdrijven te plegen die dienen te worden veroordeeld met levenslange hechtenis.

Share |