U bent hier: Home / Pepijn van Erp en de Coronacrisis

Pepijn van Erp en de Coronacrisis

by J.L. de Kreek — last modified 06-05-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het valt op dat de bekende wiskundige en complotdebunker Pepijn van Erp die tevens bestuurder is van Stichting Skepsis en schrijft voor kloptdatwel.nl zich druk maakt om de publicaties van David Icke en Janet Ossebaard over Corona. Pepijn van Erp zou ook de 9/11-complottheorie hebben gedebunkt. Pepijn van Erp is de wiskundige die niet kan uitrekenen dat het vermogen van een atoombom nodig is om de torens van de Twin Towers te laten instorten zoals ze zijn ingestort. Wat betreft de Coronamaatregelen heeft de World Healt Organisation in een uitgebreid rapport aangetoond dat er geen bewijs bestaat van de effectiviteit van “non-pharmaceutical interventions” als social-distancing bij beteugelen van een epidemie of pandemie.

Pepijn van Erp wordt dankbaar geciteerd door de Nederlandse journalistiek. Zelf nadenken doen journalisten niet. Het rapport lezen van de WHO wat openbaar is en waaruit blijkt dat de Coronamaatregelen nergens op slaan doet de Nederlandse journalist niet. Aangemoedigd door zogenaamde deskundige Pepijn van Erp. De wet er even op nalezen of lockdown eigenlijk wel legaal is doen de complotdebunkers ook niet. De Wet Publieke Gezondheidszorg waarop de maatregelen zijn gebaseerd laten quarantaine toe van individuen. Onder de voorwaarde van toetsing door de onafhankelijke rechter. De collectieve vrijheid en anderszins beperkende maatregelen, ook ten koste van gezonde personen, en gezonde economie, zijn gedwongen en kunnen niet worden getoetst.

Pepijn van Erp van Stichting Skepsis vervult de rol van grote misleider. Die man is niet eens in staat de gebeurtenissen in de Verenigde Staten van Amerika 11 september 2001 te relateren aan de soortelijke massa van aluminium en staal. Het verschil is dermate grote dat de aluminium vliegtuigen tegen de stalen torens te pletter hadden moeten vliegen. Ook de snelheid en de symmetrie van het instorten van de torens van de Twin Towers verraadt dat de asymmetrische aanslag met de vliegtuigen de oorzaak daarvan niet kan zijn. De torens van de Twin Towers zijn ingestort omdat de kracht die de torens opwaarts hield instantaan verdween. De Coronamaatregelen worden bewerkstelligd door dezelfde terreurbeweging als die bediend wordt door Pepijn van Erp met zijn schijnvertoning.

Share |

Permalinks