U bent hier: Home / Persoonlijke benadering Bram Bakker

Persoonlijke benadering Bram Bakker

by J.L. de Kreek — last modified 20-12-2018 06:00
Opgeslagen onder:

Hardloper, publicist, arts en psychiater Bram Bakker klaagt in de media steen en been om de onpersoonlijke benadering die hij als patiënt nu al maanden ondervindt. Dit kan ook liggen aan Bram Bakker persoonlijk. Bram Bakker is prominent ambassadeur van Stichting Geen DoofPot. Bram Bakker verschilt van inzicht in verband met de feiten die bewijzen dat “algemeen geldende natuurwetten zich verzetten tegen het instorten van de gebouwen door de vliegtuigen”. Dit gaat dan over de torens van de Twin Towers.

Ook verschilt Bram Bakker van inzicht met betrekking tot het crimineel netwerk in de Rijksoverheid, meer specifiek bij het ministerie van Justitie en  Veiligheid wat aan gedwongen verdwijning van kinder doet. Bram Bakker verwart dit met Kinderbescherming. En faciliteert deze misdaad met zijn Depressiegala door smaakbepalende vertegenwoordigers van deze misdaad in het zonnetje te zetten. Misschien wel het meest weerzinwekkend aan Bram Bakker is dat hij wegloopt van de feiten die bewijzen dat AIDS niet door Hiv wordt veroorzaakt.

Wel klagen dat het niet goed gaat in de zorg en dat het beter moet. En zelf als vooraanstaand arts/psychiater geen enkele bijdrage leveren aan bekendheid met het feit dat al in 1984 in Science is bewezen dat AIDS niet door Hiv wordt veroorzaakt. De miljoen AIDS/Hiv doden zijn vermoord middels medicijnen. Bram Bakker als expert is met zijn mening behulpzaam bij medicijnmoorden. De nomenclatuur verraadt reeds dat Hiv niet de oorzaak is van AIDS. AIDS is een syndroom. Hiv is een virus. Bram Bakker kan hij geen goede arts of psychiater zijn want hij kent het verschil niet tussen correlatie en causaal verband.

Share |

Permalinks