U bent hier: Home / Professionals organiseren Coronatribunaal

Professionals organiseren Coronatribunaal

by J.L. de Kreek — last modified 27-05-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Het Coronatribunaal tegen journalisten, wetenschappers, ambtenaren en hun hulppersonen waarop journalist Chris klomp zich lijkt te verheugen moet worden georganiseerd door professionals. Het bewerkstelligen van een heus tribunaal waarbij journalisten, wetenschappers en ambtenaren zich voor de strafrechter dienen te verantwoorden wegens hun deelname aan het Coronaterrorisme wordt vanzelfsprekend niet verzorgd door Wappies of complotdenkers. Die kunnen niks bewijzen Mr. Jeroen Pols en Willem Engel met hun aanhang.

Journalist Chris Klomp vergist zich in de feiten. Dat weet hij best want hij vergist zich altijd bewust en opzettelijk in de feiten. En hij is bijkans meer dan passief agressief naar iedereen met een andere mening. De verzetsgroepen tegen het Covidterrorisme zijn de terroristen volgens Chris Klomp want zij zaaien angstporno met hun leuzen dat er genocide wordt gepleegd. Dat niet iedereen precies de juiste juridische kwalificatie weet te vinden voor het benoemen van de objectieve feiten en omstandigheden ontslaat journalist Chris Klomp niet ervan zich gewoon aan de feiten te houden. Feiten die iedereen kan kennen en vinden op internet want alles staat online.

Journalisten maken er beroep en gewoonte van hulp te verlenen aan terrorisme, georganiseerde misdaad en kindermisbruikers. Dit is niet van gister. Deze werkwijze in de journalistiek is 123 jaar geleden uitgevonden door journalist Theodor Herzl die tevens de man is die de Holocaust heeft bedacht. Journalisten staan steevast aan de basis van terroristische en internationale misdrijven. De behandeling en niet het virus is de oorzaak van de Coviddoden. Nederland, de wereld en Europa worden toegang ontzegd tot de geneesmiddelen die de pandemie van het virus doeltreffend bestrijden, waardoor afgelopen jaar wereldwijd meer dan zes miljoen mensen zijn gestorven aan Covid19. Geofferd voor de vaccinatie-industrie. Als dat geen genocide is dan is het toch zeker een misdaad tegen de menselijkheid.

Share |

Permalinks