U bent hier: Home / Psychiaters zonder schaamte

Psychiaters zonder schaamte

by J.L. de Kreek — last modified 20-01-2020 03:00
Opgeslagen onder:

De psychiaters Bram Bakker en Esther van Fenema hebben geen enkele schaamte. Deze initiators van het Depressiegala verlenen bewust of niet ondersteuning aan de georganiseerde misdaad in de zorg. Niet alleen zij maken zich hieraan schuldig. Ook personen waarmee zij samenwerken zeggen “ja” tegen de georganiseerde misdaad in de zorg. De jeugdhulp in Nederland is een criminele organisatie wat zich van de misstanden bewust opzettelijk schuldig maakt een gedwongen verdwijning van minderjarigen en mensenhandel.

Bovendien dragen deze psychiaters bij aan het bedrog in verband met Hiv en AIDS. Deze psychiaters die zichzelf zo goed vinden dat zij door iedereen gehoord willen worden dienen op grond van hun basiskennis als basisarts in een oogopslag te zien en begrijpen dat het syndroom AIDS niet door het Hiv-virus kan worden veroorzaakt want syndromen zijn geen virusziekten. Bovendien stelt en beweert de ontdekker van Hiv dat co-factoren noodzakelijk zijn om AIDS te verkrijgen. Depressieve Hiv-patiënten kunnen niet worden geholpen door de psychiaters Bram Bakker en Esther van Fenema omdat zij waarheid niet van fictie onderscheiden.

Met Esther van Fenema is het bijzondere aan de hand dat zij schrijft voor de site van journalist Bert Brussen die erom bekend staat publicaties te weigeren over de genocide van de “#jacultuur” in Irak. Nog meer bijzonder aan Esther van Fenema is dat zij beweert een Joodse achtergrond te bezitten en tegelijk niet lijkt te willen zien en begrijpen dat de Zionisten al sinds 1895 terrorisme gerelateerd strijden tegen assimilatie van Joden en de grote initiators zijn van WOII en de Holocaust. En as we speak hun volgende Holocaust voorbereiden. Personen waarmee Esther van Fenema samenwerkt zijn antropologen die bestuurders, managers en boardrooms trainen in Deep Democracy. Deep Democracy imponeert als de magistrale psychologische clusterfuck voor verandering van de terreurbeweging die verantwoordelijk is voor Hitler, de gaskamers, de aanslagen in de VS 11 september 2001 en mogelijk de aanslag op de MH17.

Instand update by Ad.nl: De 350.000 euro overheidssubsidie die de Nederlandse Mental Health Foundation (MHF) in 2017 kreeg voor de organisatie van het Depressiegala en het opzetten van een voorlichtingscampagne op scholen over geestelijke problemen, blijkt vooral gebruikt voor het betalen van onder meer directie, management, locatiehuur en catering.

Share |