U bent hier: Home / Putin uitvoerder Zionistische agenda

Putin uitvoerder Zionistische agenda

by J.L. de Kreek — last modified 16-07-2022 03:00
Opgeslagen onder:

Vladimir Putin is bekend met de brondocumenten van de agenda van het internationaal terrorisme. Putin zit in het spel. Hij acteert volgens plan van ‘the Great Reset’. Putin weet al jaren dat hij wordt uitgelokt gewapend te strijden in Oekraïne. En hij treedt op dienovereenkomstig. Putin kan er ook voor kiezen minder schadelijk te opereren voor de wereldeconomie. De sancties tegen Rusland en Putin verrijken Rusland en maakt Europa zwakker. En afhankelijker. Putin is aan het winnen omdat de Europese bestuurders besluiten nemen ter bevordering van’ the Great Reset’. Had Putin daadwerkelijk niet in het spel gezeten dan was hij eerst naar het Strafhof in Den Haag gegaan voor verlof voor gewapend optreden tegen de Nazi elite troepen van Zionist Zelensky die jaar na jaar Russische en andere bevolkingsgroepen terroriseren. Putin, Klaus Schwab, Thierry Baudet en Zelensky voeren de facto dezelfde agenda uit als waaraan de familie Rothschild werkt.

Dit kan iedereen zelf zien en begrijpen op basis van de feiten die authentiek bewijzen dat journalist Theodor Herzl en het wereldhuis van de familie Rothschild voorbereidend de grote initiators van de Holocaust zijn. Putin weet hoe het zit met de Holocaust en is omgeven door Zionisten die in alle besturen overal ter wereld de internationale gemeenschap naar de volgende Holocaust loodsen. De wereldgebeurtenissen zijn erop gericht dat de volgende Holocaust zal plaatsvinden op de Bergen van Israël. Juist de spanningen die de Amerikaanse president Biden veroorzaakt met zijn standpunten en beweringen over Iran zijn naast het conflict in Oekraïne, koren op de molen der Zionisten die niks liever willen dan dat alle Joden zijn uitgeroeid en zij als ware het Joden hybride de wereld regeren met Jeruzalem als wereldhoofdstad.

Iedereen wordt zwaar belazerd en besodemieterd door een bende bestuurders, wetenschappers en communicatie vaardige geiten die met elkaar de volgende Holocaust aan het bewerkstelligen zijn. Helemaal precies volgens plan van journalist Theodor Herzl. De bekende Oostenrijkse journalist Theodor Herzl heeft tussen 1895 en 1904 het concept uitgedacht waarmee het wereldhuis van de familie Rothschild als leidend orgaan van een syndicaat van industriëlen oppermacht kon grijpen. Dit plan heeft Theodor Herzl in diverse bewoordingen aan zijn volgers kenbaar gemaakt die op hun beurt de documenten met achtergrond, instructies en visionaire visies gecontroleerd onder elkaar lieten circuleren. Anno 2022 zijn dankzij internet de authentieke historische documenten openbaar die in het pre-digitale tijdperk onder de toonbank werden gedeeld en door geen enkele historicus inhoudelijk worden besproken terwijl ze publiekelijk toegankelijk zijn en in ieder geval bekend bij historicus Theirry Baudet.

Het bijzondere aan Thierry Baudet is dat hij journalist Theodor Herzl als held bewondert. Het is redelijk te veronderstellen dat Thierry Baudet bekend is met de publicaties van zijn held. Voor Thierry Baudet is de ideologie van journalist Theodor Herzl de basis voor zijn politiek. Terwijl historicus Thierry Baudet voorts behoort te zien en begrijpen dat zijn held ter voorbereiding op de Holocaust nauw heeft samengewerkt met het wereldhuis van de familie Rothschild. Complotdenkers geloven niet dat Putin, Zelensky, Klaus Schwab en Thiery Baudet feitelijk van hetzelfde team zijn. De opstelling van Putin is volgens plan van ‘the Great Reset’. Bovendien kan Putin op basis van de brondocumenten van de agenda van het internationaal terrorisme zelf beredeneren dat hij nu de Zionisten feitelijk hun zin geeft. Zelfs als Putin de strijd in Oekraïne wint zal de dictatuur van ‘the Great Reset’ in het ooit vrije en democratische Europa compleet zijn. Putin wint omdat de Europese bestuurders besluiten nemen die dat bevorderen.

Er is een handelsoverschot van miljarden in Rusland terwijl Europa in recessie gaat. Door de sancties. Europa kan niks produceren want het gas en de olie raakt op rantsoen. Nergens nodig voor. Handel voortzetten met Rusland en lage prijzen bedingen is veel gunstiger. Rusland kan zich bogen op een voortgaande aanvoer van nieuwe wapens en munitie terwijl de wapen en munitievoorraden in Europa leeg raken. Als de oorlog totaal wordt heeft Europa geen middelen meer zich te verdedigen. Door de gas- en olietekorten ten gevolge van de besluiten van de eigen bestuurders heeft Europa de wapen en munitievoorraden niet op orde en niks kunnen bij produceren.

Was Putin een vent geweest dan had hij gedaan wat de Nederlandse minister-president ook had kunnen doen bij en tijdens zijn politieke en niet militaire akkoord voor de oorlog zonder geldige reden in Irak. Naar het Internationaal Strafhof gaan voor verlof voor militair optreden. Putin gedraagt zich als een Bush in Irak. In ieder geval volkeren- en internationaalrechtelijk. Dat Putin kan profiteren van de strijd betekent niet dat hij in het belang van het algemeen de strijd had moeten aangaan toen hij die aanging. De Europa ‘killende’ reacties van de Europese en Amerikaanse bestuurders op de militaire interventies van Putin is voorzienbaar. Die willen de Joden uitroeien; en met hun wereldregering vanuit Israël de mensheid besturen. Tegen die tijd, na de volgende Holocaust, wordt een lid van de familie Rothschild officieel gekroond te Jeruzalem tot vorst der Joden en is Putin of zijn opvolger de volgende Russische Tsaar waarmee vriendschappelijke betrekkingen worden onderhouden.

Share |

Permalinks