U bent hier: Home / PVV = NAZI

PVV = NAZI

by J.L. de Kreek — last modified 17-06-2024 03:00
Opgeslagen onder:

PVV leider Geert Wilders is persoonlijk verantwoordelijk voor de aanslag te Afghanistan 18 april 2008 waarbij de beste militair van de NATO en de zoon van de CDS zijn gesneuveld. De helden van Geert Wilders zijn de grote initiators van de Tweede Wereldoorlog en de Holocaust. Leden van de paramilitaire organisatie van een van de helden van Geert Wilders hebben met eigen handen de Joden in Auschwitz vergast. Handlangers van Geert Wilders bedreigen gewapenderhand Joden en stelen hun bezittingen. En Federatief Joods Nederland zag dat het goed was.

Zoals FJN onderwijst dat Joden zijn, zijn ze niet. Joden zijn een hele andere ‘tribe’ van mensen dan de vrienden van Geert Wilders. De vrienden van Geert Wilders zijn Zionisten. Elke Jood weet dat de Zionisten de meest vuige antisemieten ooit zijn. Heulend met antisemieten om de door de Zionisten geambieerde Endlösung ten uitvoer te leggen. Adolf Hitler was de uitvoerende macht van de statelijk acterende organisatie opgericht, bestuurd en geleid door de helden van Geert Wilders. De Duitse bezetter in de Tweede Wereldoorlog was een proxyleger van de terroristische organisatie van de helden van Geert Wilders.

Joden hebben geen enkel belang bij Geert Wilders. Daarom zo zuur voor de Joden dat FJN zich sterk maakt voor Geert Wilders. Die “J” in FJN is geen echte J. Dat is een fake-J. Dat is eigenlijk een “Z”. Van “Zionistisch”. Federatief Zionistisch Nederland. De Zionisten die zich erop laten voorstaan namens de Nederlandse Joden te spreken gedragen zich ouderwets als gettomanagers die de Joden opdrijven naar het Geroofde Land om ze daar te vestigen in het wereldgetto. De helden van Geert Wilders hebben twee Holocausten op de agenda staan op weg naar oppermacht voor een kwaadwillende elite. De Holocaust in Auschwitz van 1940-1945 en de Holocaust die zal plaatsvinden op de Bergen van Israël.

Geert Wilders met al zijn gedweep met Israël is een ‘clear and present danger’ voor het gehele Joodse volk. Net als Adolf Eichmann en de hele Nazitop is hij steun en toeverlaat van de zogenoemd Joodse Staat. Dat Geert Wilders enig orgaan als Joodse Staat erkent is op zichzelf al zo vuil en verachtelijk antisemitisch dat het verbazing wekt dat journalist Saskia Belleman van de Telegraaf daar nog geen punt van heeft gemaakt. Journalist Saskia Belleman was er tenslotte bij in het extra beveiligde gerechtshof toen het hoger beroep in de strafzaak tegen Blonde Geit werd behandeld en een van de benadeelde partijen na oproeping door het hof in geuren en kleuren in tien minuten aan het publiek de verhoudingen uit de doeken deed.

Share |

Permalinks