U bent hier: Home / Regenboogvlag symbool zelfhaat

Regenboogvlag symbool zelfhaat

by J.L. de Kreek — last modified 28-06-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Zij die de regenboogvlag voeren zijn bij meerderheid mensen die geloven dat AIDS door Hiv wordt veroorzaakt. Het is bizar te constateren dat de regenbooggeneratie zo slecht is geïnformeerd over wie de zwaarste misdrijven plegen tegen LHBGT. De hele AIDS-dogmatiek heeft geen ander doel gehad dan de groep der homofielen, lesbies en devianten geheel of gedeeltelijk, als zodanig te vernietigen. In den beginnen werd AIDS een ‘gay related’ ziekte genoemd. Dit hield verband met het feit dat de eerste AIDS-gevallen zich voordeden in de chronisch feestvierende en druggebruikende omgeving van homofiel Amerika. AIDS in die context is het gevolg van veel gebruik van drugs en antibiotica tegen geslachtsziekten wegens het rondn**k*n.

Hiv als oorzaak is daarbij verzonnen om homo’s en excentriekelingen anderszins te vermoorden middels medicijnen en daaraan heel veel geld te verdienen. Sinds 1984 heeft dat geleid tot een genocide op meer dan dertig miljoen mensen. Hiv is helemaal niks om zorgen over te hebben. Iedereen kan meerdere keren geïnfecteerd raken met Hiv en eraf komen door gezond te leven. Zo eenvoudig is het. Gezonde voeding, schoon water, rust, regelmaat en reinheid is het medicijn tegen Hiv besmettingen. De groep misdadigers die aan de basis staat van het bedrog in verband met Hiv en AIDS staat ook aan de basis van het bedrog in verband met Sars-cov-2. Soortgelijk bedrog in basisfeiten en basiskennis. Het is gewoon uit te rekenen dat Hiv niet de oorzaak kan zijn van AIDS alleen daaraan wordt niet zo veel verdiend. 

Het bijzondere aan de regenboogvlaggeneratie is ook het gebrek aan solidariteit met LBHGTers uit andere landen. De regenboogvladragers van de VVD en het CDA  bijvoorbeeld hebben afgelopen twintig jaar natuurlijk niet bijgedragen aan een LHBGT-vriendelijke omgeving in moslimlanden. De reden voor gewapende of gewelddadige extremisten om homo’s van het dak te gooien wordt vanzelfsprekend karma is een bitch geven door de VVD en het CDA die trots regenboogvlag wapperend nog altijd achter de eigen politieke misdaden in moslimlanden staan. Dat bewindslieden in dit verband niet strafrechtelijk zijn vervolgd betekent niet dat extremisten in moslimlanden geen wraak nemen op de regenbooggeneratie door LHBGTers ter plaatsen van het dak te kegelen. De regenboogvlag lijkt symbool te staan voor een onuitgesproken vorm van zelfhaat.

Share |

Permalinks