U bent hier: Home / RIVM-baas bewijst terrorisme

RIVM-baas bewijst terrorisme

by J.L. de Kreek — last modified 22-03-2020 10:45
Opgeslagen onder:

Iemand moet directeur Jaap van Dissel van het RIVM vertellen dat hij het recht heeft om te zwijgen. Wat Jaap van Dissel allemaal stelt en beweert volgens journalisten van Nu.nl is objectief bewijs van terrorisme of zijn radicale onkunde. De informatie van de World Health Organisation (WHO) laat zien dat nCov19 een griepachtig virus is waarvan de meeste mensen herstellen. Jaap van Dissel zegt: “De groep die immuun is zal nooit zo groot worden in de huidige aanpak dat we alle maatregelen kunnen laten varen”

Met andere woorden: de huidige aanpak is niet geworteld in het algemeen belang. De aanpak blijkt bepaalde organisaties te dienen. De huidige aanpak van Corona heeft niks te maken met Corona omdat in deze aanpak de groep die immuun is nooit zo groot zal worden dat men de maatregelen zal laten varen. Er moeten juist in korte tijd zo veel mogelijk mensen besmet raken met nCov19 om kwetsbare personen en zij die het nodig hebben te beschermen tegen nCov19. Alleen door groepsimmuniteit krijgt het virus geen ruimte. Corona blijkt volgens het WHO ook de zomer te kunnen overleven. Omdat Jaap van Dissel groepsimmuniteit niet als doel stelt duren de maatregelen langer  Van Dissel zegt:

Het feit dat er mensen genezen, betekent dat immuniteit een realiteit is. Dit is inmiddels ook dierexperimenteel bevestigd.

Van Dissel mikt op een vaccin. Van Dissel zegt:

Ik denk dat we eerder een vaccin hebben dat ons helpt om de overige mensen ook die immuniteit te geven, maar dan zonder dat ze de ziekte hoeven te doormaken. Maar dat zal best nog wel enige tijd nemen.

Met andere woorden: Van Dissel werkt voor de Pharma Chemie. Groepsimmuniteit kan ook worden bereikt doordat personen de ziekte doormaken. Dat kan gewoon want Corona is een griep en geen dodelijke Ebola. Sars was dodelijker en verspreidde minder snel. NCov19 verspreidt sneller en is minder dodelijk. Snel groepsimmuniteit kweken is heel veel goedkoper dan de huidige maatregelen. Jaap van Dissel houdt geen rekening met de negatieve effecten van de Corona-maatregelen. Nergens zijn die meegewogen. Het aantal doden door de maatregelen zijn niet meegerekend.

Het enige probleem met nCov19 is de piekbelasting van de gezondheidszorg. Nu kan de gezondheidszorg door de maatregelen niet eens de gebruikelijke zorg leveren. Deze overbelasting van de gezondheidszorg wordt verergerd door de maatregelen omdat de maatregelen bewerkstelligen dat het virus langer besmettelijk blijft. Lockdowns zal de problemen nog groter maken. Wuhan en Italië gaan wat dat betreft een zeer onzekere toekomst tegemoet. De adviezen van Van Dissel en het RIVM zijn de oorzaak van de crisis. Zij hadden moeten adviseren te investeren in de gezondheidszorg en de strategische reserves van apparaten en materialen op te schalen. Ook hadden zij dienen te adviseren groepsimmuniteit als prioriteit te stellen omdat het de beste manier is om ouderen en zwakkeren te beschermen. Door groepsimmuniteit kan het virus minder makkelijk overspringen naar mensen.

Eind januari 2020 meldde het RIVM dat de kans klein was dat het coronavirus naar Nederland zou komen en dat de ziekte niet makkelijk van mens op mens overdraagbaar leek. Bijna twee maanden later bevindt de wereld zich in een crisissituatie die de grootste is sinds de Tweede Wereldoorlog. Jaap van Dissel en zijn collega’s schatten de situatie bij herhaling verkeerd in. Daarmee maken zij wederrechtelijk stelselmatig opzettelijk inbreuk op eens anders persoonlijke levenssfeer met het oogmerk die ander te dwingen iets te doen, niet te doen of te dulden dan wel vrees aan te jagen. Het is niet onbelangrijk op te merken dat Jaap van Dissel en het RIVM ook de onjuiste adviezen leveren in verband met Hiv en AIDS. In Science mei 1984, nummer 224, bladzijde  500-503, is door Robert Gallo objectief bewezen dat Hiv niet de oorzaak kan  zijn van AIDS.

Share |