U bent hier: Home / RIVM bewijst massamoord

RIVM bewijst massamoord

by J.L. de Kreek — last modified 22-05-2020 03:00
Opgeslagen onder:

Het enige wat Jaap van Dissel van het RIVM bewijst bij en tijdens zijn presentatie voor de Tweede Kamer Commissie deze week is dat het aantal Coronadoden stijgt ten gevolge van het ingaan van zijn Coronamaatregelen. De informatie die het RIVM verspreidt over Corona in de (sociale) media heeft geen enkele wetenschappelijke basis. Nergens levert het RIVM verwijzingen naar bronnen die de stellingen en beweringen van het RIVM objectief bewijzen. Dat bewijs is er niet. Er is zelfs niet eens bewijs dat Cocid-19 daadwerkelijk bestaat. Althans dat bewijs wordt niet gedeeld door het RIVM. Er is wel bewijs dat de betaalbare behandeling waarvan bekend is dat het binnen vijf dagen werkt tegen Covidklachten niet mag worden toegepast van het RIVM.

De massamoord middels Coronamaatregelen is niet de eerste massamoord waaraan het RIVM deelneemt. De dertig miljoen AIDS-doden zijn op soortgelijk bedrieglijke wijze vermoord als bij Corona. Volgens het RIVM wordt AIDS door Hiv veroorzaakt terwijl de bekende wetenschapper Robert Gallo in Science mei 1984 objectief heeft bewezen dat AIDS niet door Hiv veroorzaakt kan worden. Heel veel gekwalifiseerde wetenschappers en artsen stellen en beweren dat AIDS niet door Hiv wordt veroorzaakt alleen hun stem wordt op criminele wijze onderdrukt door de georganiseerde misdaad in de zorg en ambtenarij die ook de Coronamaatregelen bewerkstelligen. 

Het standpunt van het RIVM dat niet is bewezen dat de medicijnen cocktail van huisarts Elens werkt tegen Corona is niet alleen ranzig. Het is bovendien buitengewoon kwaadaardig. De WHO heeft vorig jaar al bewezen dat lockdwon of 1,5 meter samenleving geen toegevoegde waarde hebben bij bestrijding van virussen als Corona. Bovendien is er geen enkel bewijs van de werking van de Coronamaatregelen. Bovendien zijn er aanwijzingen dat Coronapatiënten sterven door de beademingsapparaten. Bovendien is er volop bewijs van de immense bijwerkingen van de Coronamaatregelen. Er wordt kritiek gegeven door het AD op Zweden om het lossere beleid. Terwijl de economie van Zweden niet is gesloopt. En het niet deelneemt aan de wereldwijd doorgevoerde Coronamaatregelen van het RIVM cum suis waardoorn per dag 300.000 mensen sterven door honger. Niemand die daarmee rekening wil houden.

Minister Hugo de Jong laat weten dat internationaal wordt samengewerkt en alleen vaccins echt helpen. Minister Hugo de Jong is van het CDA. Van het CDA is bekend dat het sinds Balkenende I actief deelneemt aan het bewerkstelligen van terrorisme en internationale misdrijven in het buitenland. De Coronamaatregelen zijn het werk van een invloedrijke groep criminelen die honderden miljoenen investeren in het kapen van de wereldmacht onder andere middels de Coronamaatregelen. Minister Hugo de Jong, het CDA, en alle overige politieke partijen en ministers en Kamerleden laten zich gewillig knechten door deze groep internationaal optredende misdadigers. Het bestuur in Nederland is hoog opgeleid. Elke minister en Kamerlid kan het bedrog van het RIVM spontaan zien en begrijpen.

Share |

Permalinks