U bent hier: Home / RIVM veroorzaakt AIDS

RIVM veroorzaakt AIDS

by J.L. de Kreek — last modified 31-10-2019 03:00
Opgeslagen onder:

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties heeft onderzoek laten uitvoeren naar politiek en sociale media manipulatie. In het rapport daarvan staat een lijst met websites waarvan het ministerie vindt dat het “conspiracy” verspreidt. Zoals de website healthwatch.nu. Een op het oog keurige site met artikelen over bijwerkingen van antibiotica of dat bepaalde medicijnen riskant zijn voor hersenen van baby's en kinderen. In het rapport van het ministerie staat ook dat in de jaren 80 de Russische campagne ‘Operation Infektion’ het gerucht verspreide dat het HIV-virus zou voortkomen uit lab-experimenten met biochemische wapens in de Verenigde Staten.

Dit is niet het relevante feit wat vanwege de overheid openbaar gemaakt dient te worden met betrekking tot het HIV-virus. In verband met het HIV-virus is het noodzakelijk openbaar te maken dat het Rijksinstituur voor Volksgezondheid en Milieu daarover valse feiten verspreidt terwijl het weet en/of weten kan dat het HIV-virus een onschadelijk passanger-virus is. De medischewetenschap en overheden over de hele wereld wisten al in 1984 dat AIDS niet door het HIV-virus kan worden veroorzaakt omdat de gerenommeerde wetenschapper Robert Gallo dit bewijst in zijn statistieken in zijn publicatie in Science mei 1984.

Het humaan immunodeficientievirus is een virus wat wordt gevonden bij mensen als het afweersysteem van betrokkenen op enigerlei wijze is verzwakt. Deze verzwakking wordt veroorzaak door co-factoren. Andere factoren dan HIV zijn de oorzaak van AIDS. Zegt ook de ontdekker van HIV die de Nobelprijs heeft gewonnen voor zijn ontdekking. HIV is seksueel overdraagbaar. Als een hivinfectie wordt behandeld volgens het advies van het RIVM vergroot dit de kans op AIDS. In de begintijd van HIV kregen mensen het gegarandeerd dodelijk AZT voorgeschreven in verband met een virus waarvan in 1984 reeds vaststond dat het niet de waarschijnlijke oorzaak is van AIDS. AIDS in die tijd ontstond in een specifieke omgeving met veel druggebruik en antibiotica om de gevolgen van onveilige sex te bestrijden.

Overigens is er nog een andere Nobelprijswinnaar die aantoont dat AIDS niet door HIV kan worden veroorzaakt. Het is ook allemaal makkelijk te begrijpen voor het RIVM. De feiten zitten in de nomenclatuur besloten. Hiv is een virus. AIDS is een syndroom. De eigenschap van een syndroom is de complexe oorzaak. De grap van een virus is dat er een causale relatie is tussen virus en aandoening. Het poliovirus veroorzaakt polio. Het griepvirus veroorzaakt griep. Bij Hiv en AIDS is er een correlatie. Geen oorzakelijk verband. Het HIV-virus veroorzaakt het verworven immunodeficiëntiesyndroom  (AIDS) wanneer de gangbare behandeling wordt toegepast die is voorgeschreven door het RIVM. AIDS wordt verworven door personen met HIV wanneer zij het RIVM volgen.

Om HIV te behandelen is niks meer nodig dan gezonde voeding, schoon water en voldoende afwezigheid van stress. Alleen daaraan kan niet zoveel worden verdiend als aan de grote leugen over HIV en AIDS wat kennelijk tot op de dag van vandaag wordt volgehouden door het RIV terwijl de overheid laat zien het internet af te struinen naar nieuws en nepnieuws en de objectieve feiten gewoon op het net staat. De ontdekker van HIV zegt het zelf. Mensen kunnen meerdere keren HIV krijgen en komen er vanzelf weer vanaf. AIDS is het syndroom wat wordt verkregen door voorgeschreven medicijnen van artsen die hun gezonde verstand niet gebruiken en doen wat het RIVM zegt.

Share |

Permalinks