U bent hier: Home / Roland Pierik is jokkebrok

Roland Pierik is jokkebrok

by J.L. de Kreek — last modified 04-09-2021 03:00
Opgeslagen onder:

Beroepshalve en persoonlijk spreekt rechtsfilosoof Roland Pierik niet de waarheid in verband met Corona. Het is niet de waarheid dat er geen geneesmiddelen bestaan die beschermen tegen Covid19 en mensen daarvan genezen. Dat dit wordt ontkend door Inspectie Gezondheid en Jeugd zegt niks over de feitelijke juistheid van de mening van IGJ. Wetenschappelijk deugt er helemaal niks van de standpunten en beweringen van rechtsfilosoof Roland Pierik van de Gezondheidsraad. Het is *eerlijk is eerlijk* eigenlijk een beetje griezelig dat hij zo veel ruimte krijgt voor zijn meningsuiting. Rechtsfilosoof Roland Pierik van de Gezondheidsraad heeft geen gelijk. Het RIVM en het OMT en ziekenhuisbaas Ernst Kuipers hebben ook geen gelijk.

Dat is zelfs voor een leek te zien aan de hand van de objectieve feiten die te raadplegen zijn via openbare bronnen of openbaar toegankelijk gemaakte websites. Bijna de hele wetenschap staat gepubliceerd online. Meer dan internet en Google is niet nodig om de documenten te vinden waarin het feitelijke bewijs staat vermeld van het ongelijk van rechtsfilosoof Roland Pierik. Huisartsen krijgen boetes omdat zij mensen genezen van Covid19 op een manier die niet wordt erkend door de kliek waaraan Roland Pierik deelneemt. Het zegt wat over de banaliteit van het kwaad dat rechtsfilosoof Roland Pierik van de Gezondheidsraad hooghartig met de neus in de wind via Twitter iedereen die niet zijn mening deelt de maat neemt. Het is liederlijk.

Wat iedereen moet doen om snel, goed, goedkoop en compleet veilig van Covid19 af te komen en daar preventief iets tegen te ondernemen is volgen wat huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl stelt en beweert. Covid19 is geen nieuwe ziekte. Er bestaan gewoon geneesmiddelen tegen deze ziekte wat een vorm is van griep. Griep komt in soorten en maten. De griep die nu Covid19 wordt genoemd kan gewoon behandeld worden door de huisarts in de eerste lijn met de recepten die huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl adviseert. Het kwalitatieve en kwantitatieve bewijs dat deze huisarts de beste adviezen levert zijn overweldigend.

Het is de kliek van Roland Pierik cum suis wat de bewijzen negeert, de wetenschap ontkent en fake Science verzint en claimt dat het de waarheid in pacht heeft. De gezondheidszorg is besmet met georganiseerde misdaad. De ambtelijke vorm wordt ook de ‘slimme overheid’ genoemd. Het wordt ondersteund door cultuur veranderaars met Deep Democracy. Deze georganiseerde misdaad waaraan dus ook ambtenaren deelnemen is al langer bekend. Het maakt zich tevens schuldig aan structureel sadistisch kindermisbruik. En aan massamoord op Hiv-geïnfecteerden middels medicijnen.

Rechtsfilosoof Roland Pierik van de Gezondheidsraad blijkt ook helemaal geen basiskennis virologie te bezitten. Anders had hij op de vingers van twee handen kunnen uittellen dat de meetgegevens van de gerenommeerde arts Robert Gallo zijn conclusie over Hiv en AIDS niet onderbouwen en niet kunnen onderbouwen. Het bedrog zit in de conclusie bij die gepubliceerde gegevens. De meetgegevens van Robert Gallo bewijzen objectief dat AIDS niet door HIV veroorzaakt kan worden omdat Robert Gallo bij minder dan de helft van zijn Aids-patiënten ook Hiv ontdekte.

De conclusie van Robert Gallo daarentegen die breed is gedeeld met de wereld via persconferenties is dat Hiv de oorzaak is van AIDS en dat AZT daartegen moet worden gebruik. AZT is zo dodelijk dat het niet eens voor paarden gebruikt mag worden. Al die dertig miljoen AIDS-doden sindsdien zijn mensen die hebben geloofd in de leugens en zijn vermoord middels medicijnen.

De ontdekker van Hiv, de Franse viroloog en Nobelpijs winnaar Luc Montagnier zegt dat co-factoren de oorzaak zijn van AIDS. En dat iedereen meerdere keren besmet kan raken met Hiv en daarvan af komt door gezond te leven. Bij Roland Pierik van de Gezondheidsraad wil dat niet landen want hij is rechtsfilosoof en filosofen snappen niks van feiten. Bovendien staan Robert Gallo en rechtsfilosoof Roland Pierik aan dezelfde kant van de geschiedenis.

Het onderwijs in Nederland is besmet met corrupte onderwijzers die hun lust naar apartheid botvieren en daarvoor hun rol in het onderwijs en de wetenschap en bij de overheid misbruiken. Er wordt zo veel en zo hard gelogen in het onderwijs dat het een wonder mag heten dat nog dingen goed gaan. Rechtsfilosoof Roland Pierik van de gezondheidsraad houdt star zijn gelijk vol terwijl elk weldenkend mens met wat Googelen en online virusonderwijs zo kan uitvissen dat iedereen nodig heeft wat huisarts Robe Elens van zelfszorgcovid19.nl zegt als bescherming tegen Covid19 en Corona, in plaats van de feiten vrije humbug van de georganiseerde misdaad in de zorg en rechtsfilosoof Roland Pierik van de Gezondheidsraad.

Share |

Permalinks