U bent hier: Home / Sanctiebeleid bevoordeelt Rusland

Sanctiebeleid bevoordeelt Rusland

by J.L. de Kreek — last modified 29-08-2022 03:00
Opgeslagen onder:

De westerse bestuurders financieren de oorlog van Rusland in Oekraïne met hun sanctiebeleid. Omdat de sancties bewerkstelligen dat het Russisch gas tien keer zo duur moet worden ingekocht op de wereldmarkt verdient Rusland aan de maatregelen. Dat is voorspelbaar. De strijd van Rusland in Oekraïne is uitgelokt door westerse stakeholders. En gefinancierd met hun beleid.

De Europese bestuurders voeren een oorlog tegen de Europese burgers. Om Europa te onderwerpen. Aan 'the Great Reset'. Sleutelfiguren die betrokken zijn bij het bepalen van het beleid in verband met Oekraïne nemen deel aan 'the World Economic Forum' of zijn erbij betrokken. Het WEF voert oorlog in Oekraïne en laat de Europese burgers betalen met dure gasprijzen en andere kostenverhogende activiteiten.

De oorlog van Rusland in Oekraïne is de voortzetting van de strijd die Hitler ook voerde tegen Rusland. Doel is herstel van het Romeinse Rijk of iets wat daarop lijkt onder keizerlijk en/of koninklijk toezicht van het wereldhuis van de familie Rothschild. Net als de Tweede Wereldoorlog is de oorlog in Oekraïne een rijkeluis oorlog van kapitalisten. De grote uiteindelijke belanghebbende is een syndicaat van industriëlen wat de naam draagt van de familie Rothschild.

De Tweede Wereldoorlog en de Holocaust zijn het werk van deze familie die de legers der grote machten commanderen met hun bezit, ongeacht de tegenstrijdige belangen der Naties. De sancties tegen Rusland zijn bedoeld om de oorlog te laten voortduren en Rusland sterker te maken zodat de westerse bevolking verder kan worden uitgezogen door de families die uit eigen belang en belust naar macht en zelfverrijking achter de Endlosung en actuele crisissen zitten.

Share |

Permalinks