U bent hier: Home / Sars-Cov-2 is synthetisch virus

Sars-Cov-2 is synthetisch virus

by J.L. de Kreek — last modified 19-02-2021 03:00
Opgeslagen onder:

In een door Eurosurveillance (Europe's journal on infectious diseaseurveillance, epidemiology, prevention and control) geopenbaarde publicatie van 21 januari 2020 staat virologe mevrouw Marion Koopmans vermeld als co-auteur. Zij is lid van het OMT en geregeld prominent in de media in verband met de pandemie van het virus Sars-cov-2 en de werkwijze voor bestrijding ervan. Het artikel bestaat uit acht pagina’s met een notenapparaat en technische gegevens. Leken als de Wappies in Complotland kunnen door hun gestoorde oordeelsvorming hieruit kennelijk niet opmaken dat het artikel hun gelijk spijkerhard en objectief bewijst.

Terwijl zelfs eenvoudige zielen zonder opleiding virologie zoals mr. Jeroen Pols van Viruswaarheid en journalisten als Chris Klomp in deze publicatie spontaan het bedrog moeten kunnen herkennen. Het bedrog blijkt uit enkele woorden van de schrijvers van het artikel waarin zij anno 21 januari 2020 stellen en beweren:

  • er zijn geen virus isolates;
  • er zijn geen originele patiënt speciemens;
  • er zijn geen fysieke bronnen of viraal genetisch materiaal (genomic nuclied acid);
  • design and validation were enabled by the close genetic relatedness to the 2003 SARS-CoV, and aided by the use of synthetic nucleic acid technology.


Er is geen sprake van een natuurlijk virus. Dat er geen virus isolates voorhanden zijn betekent niks anders dan dat het causale verband tussen het virus en Covid19 niet is vastgesteld (zie Kochs- en/of Rivers postulaten). Dit artikel van 21 januari 2020 bewijst objectief dat de bron voor bestrijding van de pandemie van het virus is vervaardigd (aided) met synthetisch nucleïnezuur  zuur technologie. Sars-cov-2 is een synthetisch virus. Het is een chemische bom.

De maatregelen bewerkstelligen juist de mutaties die ook zelf weer muteren. Mensen worden opgesloten in huizen en nemen massaal huisdieren als hobby. Dat zijn de omstandigheden waaronder virussen bij een pandemie juist kunnen ontwikkelen van relatief onschuldig naar kwaadaardiger omdat het virus door de constante geringe afstand tussen mensen en dieren in het mogelijk besmette huishouden dan makkelijker overspringt van mensen en dieren en weer terug.

Uit berichten in de media blijkt dat mevrouw Marion Koopmans ook recent in China geen sporen van het virus heeft kunnen vinden. In haar artikel van 21 januari 2020 staat het gewoon:

Effective assay design was enabled by the willingness of scientists from China to share genome information before formal publication, as well as the availability of broad sequence knowledge from ca 15 years of investigation of SARS-related viruses in animal reservoirs. The relative ease with which assays could be designed for this virus, in contrast to SARS-CoV in 2003, proves the huge collective value of descriptive studies of disease ecology and viral genome diversity.

Het effectieve testen is mogelijk gemaakt door wetenschappers in China die genetische informatie hebben gedeeld voorafgaande formele publicatie. Hoe kan er genetische informatie bestaan van een virus waarvan geen bron of originele patiënt specimen voorhanden zijn? Dat wijst op een designers virus. De genetische informatie van het virus komt uit een computer in een laboratorium in China. Het virus wordt elders gemaakt met synthetisch nucleïnezuur zuur technologie zoals het mRNA-vaccin ook een (vorm van) synthetisch nucleïnezuur  zuur technologie is.

Bovendien wekt het artikel van 21 januari 2020 het redelijk vermoeden dat deze vorm van bedrog tevens is gepleegd in verband met Sars-Cov. Ook in verband met Hiv en Aids wordt iedereen door dezelfde groep soortgelijk bedrogen. Vindplaats op internet van het artikel van 21 januari 2020: https://www.eurosurveillance.org/content/10.280/1560-7917.ES.2020.25.3.2000045

Bovendien blijkt het zo te zijn dat personen en/of instellingen die actief zijn in verband met Covid19 en/of de Coronamaatregelen in het verleden tevens experimenten hebben gedaan om juist virussen gevaarlijker te maken. Iedereen wordt gewezen op de publicatie “Gain-of-function experiments on H7N9” in het gerenommeerde wetenschappelijke tijdschrift Nature van 7 augustus 2013. Vindplaats op internet: https://www.nature.com/articles/500150a

Wanneer feiten bij elkaar worden opgeteld is het helder. Virologe Marion Koopmans van het OMT levert zelf grond voor het redelijk vermoeden van het feit dat het virus Sars-cov-2 synthetisch van aard is. En dat geen causaal verband kan en mag worden aangenomen tussen Sars-cov-2 en Covid19. Bovendien wordt iedereen doelbewust afgehouden van de geneesmiddelen die de pandemie van dit synthetische virus snel, veilig en goedkoop bestrijden. Dit wordt objectief bewezen door de feiten en omstandigheden in verband met hydroxychloroquine, het Zelenko-protocol en huisarts Rob Elens van zelfzorgcovid19.nl.

De vraag die open staat is of er sprake is van genocide, misdaden tegen de menselijkheid of massamoord. Dat er sprake is van terrorisme spat uit de dagelijkse realiteit van het afgelopen jaar. De Marine ligt aan de kettingen in verband met dit bedrog. Legeroefeningen zijn geschrapt. Rechtszaken lopen maanden achter. De maatschappelijke besluitvorming is beïnvloed. De cultuur is veranderd naar het zogenaamde Nieuwe Normaal. Mensen wordt angst en vrees aangejaagd. Conflictueuze tweedeling dreigt. Bedrijven gaan failliet. Mensen plegen zelfmoord. De reguliere zorg wordt opgeschort. Met alle gevolgen van dien. De kosten zijn enorm terwijl de vaccinaties alleen vragen oproept.

Het mRNA-vaccin is een verboden medisch experiment. Het is genetisch manipulatie. Het is geen vaccin. MRNA is een stukje software waarmee het besturingssysteem van het mensgelijklichaam (DNA) wordt aangepast. Deze techniek is geschikt om kanker te bestrijden. En om de mensheid in te spuiten met middelen waarmee het DNA ongevraagd en ongewild kan worden aangepast of gemanipuleerd. Het mRNA-vaccin is niet wat het lijkt. De berichten (in de sociale media) van mensen die lijden aan het mRNA-vaccin stapelen zich op. Terwijl wanneer het Zelenko-protocol wordt gehandhaafd zerro bijwerkingen zijn te duchten. En geen aanvullende maatregelen nodig zijn. En de crisis een paar honderd miljoen in plaats van miljarden had hoeven kosten. Bovendien zijn er ruim preventieve middelen voorhanden die iedereen bij de drogist kan kopen waarvoor geen promotie wordt gemaakt door het RIVM en OMT.

Share |